21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η απεγκατάσταση μίας μόνο Android εφαρμογής μπορεί να προσφέρει 20% περισσότερη μπαταρία στο smartphone σας

    Οι χρήστες Android φαίνεται πως μπορούν να βελτιώσουν τη διάρκεια μπαταρίας του smartphone τους έως και 20% απεγκαθιστώντας μία μόνο εφαρμογή! Ποια είναι αυτή; Δεν είναι άλλη από την εφαρμογή του… Facebook, για την οποία σας έχουμε ξαναγράψει… όχι κολακευτικά άρθρα. Πέρα από αυξημένη αυτονομία ωστόσο, με αυτό το uninstall μόνο, θα έχουν και καλύτερη απόδοση στη συσκευή τους. Ποιος τα λέει όλα αυτά; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Android-Battery

    Μετά τη γνωστή δημοσίευση του Android blogger Russel Holly, ένας Reddit χρήστης με το nick pbrandes_eth που πραγματοποίησε σχετικές δοκιμές σημειώνει πως η απεγκατάσταση του app του Facebook (αλλά και του Messenger) του προσέφερε 15% ταχύτερο άνοιγμα εφαρμογών σε ένα LG G4 που είχε στην κατοχή του, χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο στη συσκευή.

    fbk-a

    Και ένας δημοσιογράφος του The Guardian ωστόσο, έγραψε το δικό του παρόμοιο κείμενο στο οποίο αναλύει τη διαπίστωσή του ότι… πετώντας μόνο το Facebook app είδε το Huawei Nexus 6P του να έχει 20% καλύτερη αυτονομία.

    Η εφαρμογή του Facebook είναι γνωστό ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια όταν τρέχει στο background, με τις Android συσκευές να φαίνεται να… ανασαίνουν με την απεγκατάστασή της. Ίσως λοιπόν το m.facebook.com ή κάποια third-party λύση να είναι αυτό που ψάχνετε για ένα γρηγορότερο κινητό και με μεγαλύτερη αυτονομία. Σκεφτείτε το… σοβαρά.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles