18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η άποψη του Ντάνιελ Κρεγκ για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ-Αρνητικός στο ενδεχόμενο γυναίκας στο ρόλο

    Πολύ συζήτηση έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το ποιος θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ δικαιωματικά είπε να πάρει θέση! Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος αποχωρεί από το franchise μετά την πρεμιέρα της ταινίας «No Time to Die» τον επόμενο μήνα, εξήγησε στο Radio Times γιατί δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα ή έγχρωμο άτομο πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα.

    Η άποψη του Ντάνιελ Κρεγκ για τον επόμενο πράκτορα 007

    «Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και έγχρωμους ηθοποιούς» είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ. Και πρόσθεσε: «Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για γυναίκα;»

    Το σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ θυμίζει τις δηλώσεις της παραγωγού του κινηματογραφικού franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία δήλωσε στο Variety το 2020: «Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άνδρας». Η Μπρόκολι εξήγησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες. Ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παίρνω έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον υποδύεται γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό». Ενώ μια γυναίκα μπορεί να είναι αμφίβολη για τον ρόλο, οι θαυμαστές εξακολουθούν να κάνουν εικασίες για το ποιος ηθοποιός θα εξασφαλίσει τον πολυπόθητο ρόλο.

    Διαβάστε επίσης:

    James Bond: Ποιος θα είναι ο επόμενος 007; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles