14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple εγκαταλείπει το Google Maps, ετοιμάζοντας νέα υπηρεσία 3D χαρτών για το iOS 6

    Δεν αποτελεί μυστικό το ότι η Apple θέλει να “απαλλαγεί” από τo Google Maps. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πραγματοποιήσει σχετικές εξαγορές το τελευταίο διάστημα. Αν θυμάστε, μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο, σας μεταφέραμε αυτή την είδηση ως άκρως σημαντική και φαίνεται ότι η σοβαρότητα της εξαγοράς επιβεβαιώνεται.


    Έτσι, όπως αναφέρει το site 9to5mac, η Apple θα αντικαταστήσει τελικά το Google Maps στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού iOS 6, με τη δική της λύση. Η εφαρμογή φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό 3D mode, με την τεχνογνωσία της εταιρείας C3 που η Apple εξαγόρασε το περασμένο φθινόπωρο. Την υπόθεση αυτή επιβεβαιώνει και το site All Things Digital, σημειώνοντας πως η νέα εφαρμογή θα προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία στους χρήστες της.

    Ο τεχνολογικός κόσμος αναμένει πως το iOS 6 θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές εβδομάδες στο πλαίσιο του WWDC 2012, οπότε τότε θα λυθούν ενδεχομένως και οι απορίες μας για το πώς ακριβώς θα είναι η νέα υπηρεσία χαρτογράφησης της Apple.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles