11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Apple προσλαμβάνει άτομα για το iWatch το οποίο μάλλον… απέχει πολύ από την κυκλοφορία του

    hex_vision_ipod_nano_watch-250x404

    Όπως αναφέρουν οι Financial Times, η Apple το τελευταίο διάστημα κινείται “επιθετικά” όσον αφορά την πρόσληψη νέων εργαζομένων που θα ασχοληθούν με το project του “έξυπνου” ρολογιού της εταιρείας, του iWatch, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται.

    Αυτό ίσως σημαίνει ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά την ανάπτυξη του προϊόντος από το υπάρχον προσωπικό της, το οποίο ενδεχομένως να μην έχει την εμπειρία που απαιτείται στην περίπτωση μίας wearable πρότασης. Επιπλέον, αυτού του είδους η φημολογία μεταθέτει την κυκλοφορία της συσκευής για το 2014 (ακόμη και τα τέλη του) – και όχι για την τρέχουσα χρονιά όπως είχε ακουστεί στο παρελθόν.

    Οι φήμες για την κυκλοφορία ενός “έξυπνου” ρολογιού από την Apple έχουν αρχίσει να ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, με την εταιρεία να φέρεται να έχει τοποθετήσει πάνω από 100 σχεδιαστές στο project. Επιπλέον, έχει προσλάβει τον Paul Devere, πρώην CEO της Yves Saint Laurent, για να εργαστεί σε “special projects” ανάμεσά στα οποία ίσως συμπεριλαμβάνεται και το iWatch, ενώ, παράλληλα, έχει υποβάλλει αιτήσεις για κατοχύρωση εμπορικού σήματος για την εν λόγω ονομασία σε διάφορες χώρες του κόσμου.

    Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη στο Cupertino μέχρι την ολοκλήρωση του project, κάτι που δεν αναμένεται μέσα στο 2013, ανοίγοντας το δρόμο σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες, όπως η Samsung ή η Google, για παράδειγμα, να επιδείξουν τα σχετικά προϊόντα τους νωρίτερα στους καταναλωτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles