21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple τοποθετείται: Να γιατί απέτυχε το Face ID demo πάνω στη σκηνή κατά την παρουσίαση του iPhone X!

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Apple την Τρίτη και στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του iPhone X και της παρουσίασης της δυνατότητας Face ID, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή με το… πρόσωπό σας, το στέλεχος της Apple, Craig Federighi, προσπάθησε να ξεκλειδώσει μία συσκευή live, αλλά… κάτι πήγε στραβά: Το τηλέφωνο ζήτησε κωδικό πρόσβασης και ο Federighi το αντικατέστησε ταχύτατα με ένα άλλο iPhone X.

    Face ID iPhone X

    Πολλοί μίλησαν για fail της Apple και το θέμα πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Έτσι, η εταιρεία αναγκάζεται να τοποθετηθεί με μία επίσημη δήλωση στο Yahoo, που αναφέρει τα εξής.

    “Κάποιοι χειρίζονταν νωρίτερα τη συσκευή που θα χρησιμοποιούνταν στο demo πάνω στη σκηνή και δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι το Face ID προσπαθούσε να επικυρώσει το πρόσωπό τους. Μετά την αποτυχία για κάποιες φορές, επειδή δεν ήταν ο Craig, το iPhone έκανε ό,τι ήταν σχεδιασμένο να κάνει, ζήτησε κωδικό πρόσβασης”, δήλωσε εκπρόσωπος της Apple στο Yahoo. Έχει γίνει γνωστό, έτσι κι αλλιώς, ότι το Face ID αναγνωρίζει μόνο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, έτσι, δεν έχουμε κανένα λόγο να υποψιαζόμαστε ότι η Apple δε λέει την αλήθεια. Το μήνυμα στην οθόνη του τηλεφώνου, αφότου ο Federighi προσπάθησε να ξεκλειδώσει τη συσκευή, επιβεβαιώνει την ιστορία.

    Μάλιστα μπορεί να είναι και καλά νέα για την Apple αυτά, καθώς, δεδομένου ότι το iPhone X δε διαθέτει πια σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι χρήστες θα βασίζονται κυρίως στην αναγνώριση προσώπου για γρήγορο ξεκλείδωμα και είναι εξαιρετικά σημαντικό το σύστημα να είναι αξιόπιστο!

    Παρόλα αυτά, το περιστατικό αναδεικνύει μόνο ένα από τα πολλά πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες σε καθημερινή χρήση – θέματα που δεν υπήρχαν στο Touch ID.

    Εσείς τι λέτε; Πώς κρίνετε το νέο τρόπο ξεκλειδώματος της συσκευής;

    https://www.youtube.com/watch?v=m7xmCCTVS7Q

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles