20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Arrivo θέλει να φέρει το “τέλος της κίνησης” στις μεγαλουπόλεις (video)

    Ας ξεκινήσουμε από τις συστάσεις. Η Arrivo, μία εταιρεία την οποία έχει ιδρύσει ο πρώην μηχανικός των SpaceX και Hyperloop One, Brogan BamBrogan, θέλει να καταθέσει τη δική της πρόταση, όσον αφορά την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος των πόλεων.

    Arrivo

    Με μία πιο ...μετριοπαθή πρόταση -σε σχέση με αυτές των τούνελ κάτω από τις πόλεις- και ταχύτητες έως 330 χιλιόμετρα την ώρα, το σύστημα της Arrivo τοποθετείται παράλληλα με το υπάρχον δίκτυο σε ειδικές μαγνητικές τροχιές και μπορεί να υποστηρίξει είτε το όχημά σας, είτε cargo sleds, είτε ειδικά σχεδιασμένα οχήματα που θα μπορούσαν επίσης να ταξιδεύουν και σε κανονικούς δρόμους. Είναι σαν οι Hyperloop One και Boring Company του Elon Musk να απέκτησαν ένα… “μωρό”, αλλά να το αφήνουν έξω στο φως της ημέρας και όχι να το κρύβουν σε σωλήνες ή υπόγειες σήραγγες.

    Arrivo2

    Η Arrivo έχει ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Department of Transportation του Colorado, με σκοπό να “χτίσει” το “Super Urban Network”, όπως το ονομάζει, μέσα στην πόλη του Denver. Σχεδιάζει την κατασκευή μίας δοκιμαστικής διαδρομής κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου E-470, ενώ, αν όλα πάνε καλά, η εταιρεία θα ξεκινήσει την κατασκευή το 2019, με στόχο να τεθεί σε λειτουργία δύο χρόνια αργότερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles