18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ASBIS έλαβε το Systems Partner Award of the year 2021 από τη Seagate

    Η ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας, προγραμματιστής και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και IoT. Βραβέυτηκε για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στις υπηρεσίες της για τα Seagate Storage Systems σε διάφορες χώρες της περιοχής EMEA.

    Στις 28 Απριλίου, η ASBIS και η Seagate πραγματοποίησαν Επιχειρηματική Επιθεώρηση Τριμήνου στα κεντρικά γραφεία της ASBIS, όπου συζητήθηκαν περαιτέρω βήματα συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ASBIS τιμήθηκε με το Systems Partner Award για την σημαντική πρόοδο στην επιχειρηματική ανάπτυξη των συστημάτων Seagate το 2021. Αυτό το βραβείο αναγνώριζει την ανεκτίμητη συμβολή που έχουν κάνει οι ομάδες της ASBIS για την επιτυχής προωθητική του προϊόντος Seagate Storage μεταξύ των μεταπωλητών και των επιχειρηματικών τελικών χρήστων. Παρά το γεγονός ότι εργαζόταν με συστήματα Seagate Storage μόνο για ένα χρόνο, η ASBIS πήρε την αναγνώριση για την ταχύτερη και πιο ενεργή κίνηση στη πρώτη γενιά του προϊόντος.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας! Η ASBIS εστιάζει πάντα στο να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες της, ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες των πελατών της. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη δύναμη της ομάδας μας και μας ενθαρρύνει να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά» – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles