24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η αυθεντική οπτική του αετού

    Σε παγκόσμια πρώτη, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2014, ένας θαλασσαετός, το είδος του οποίου έχει εκλείψει από τη Γαλλία, εδώ και 50 χρόνια, απογειώθηκε από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και πέταξε πάνω από τον Σηκουάνα για να καταλήξει στο Τροκαντερό, όπου τον υποδέχτηκε  πλήθος κόσμου και ο εκπαιδευτής του,  Jacques Olivier Travers.

    Sony Freedom

    Ο Travers ηγείται της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης FREEDOM, η οποία έχει ως στόχο της τον επαναπατρισμό των θαλασσαετών στη φυσική τους κατοικία στις Γαλλικές  και τις Ελβετικές Άλπεις.

    Απολαύστε το εντυπωσιακό βίντεο και τις εικόνες από αυτήν την πτήση. Πρόκειται για ένα από τα λίγα βίντεο που θα έλεγε κανείς ότι μας προσφέρουν πραγματικά εικόνες μέσα από το βλέμμα του αετού. Τα βίντεο γυρίστηκαν με την Action Cam Mini HDR-AZ1 της Sony, η οποία στερεώθηκε στην πλάτη του αετού και κατέγραψε ολόκληρη την πτήση.

     

    Η Sony και η FREEDOM

    Η Sony συνεργάζεται με τη FREEDOM, ως επίσημος χορηγός, προκειμένου να τη βοηθήσει να επιτύχει στον στόχο της, που είναι ο επαναπατρισμός των θαλασσαετών στη φυσική τους κατοικία στις Γαλλικές και τις Ελβετικές Άλπεις. Η Sony προσφέρει τις βιντεοκάμερες Action Cam στη FREEDOM, για να μπορέσει να καταγράψει με ακρίβεια τις πτήσεις των θαλασσαετών. Η FREEDOM θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για να κατανοήσει τη συμπεριφορά των αετών και να προετοιμάσει καλύτερα το έδαφος για τον επαναπατρισμό τους.

     

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Action Cam  την καθιστούν ικανή να προσφέρει βίντεο Full-HD με απίστευτη ομαλή κίνηση χάρη στην τεχνολογία SteadyShot της Sony, και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα λήψης δεδομένων μέσω δορυφόρου  GPS, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να αποκτήσει η FREEDOM τις πληροφορίες που χρειάζεται για το έργο της. Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους της Action Cam, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πάνω σε αετούς χωρίς να εμποδίζει το πέταγμα τους, με οποιονδήποτε τρόπο.

     

    Η Sony θα χρησιμοποιήσει επίσης τα πολυάριθμα κοινωνικά κανάλια της για να συμβάλει  στην ενίσχυση των σκοπών της FREEDOM και θα δημιουργήσει από κοινού μια σειρά  βίντεο, τα οποία θα  κοινοποιηθούν ευρέως με την Action Cam μέσω των προωθητικών ενεργειών της Sony.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles