13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η AVM κυκλοφορεί νέα σειρά από “state-of-the art” repeaters!

    Τα προϊόντα της AVM είναι συνώνυμα της αξιοπιστίας, της υψηλής ποιότητας και κυρίως της τεχνολογικής υπεροχής. Μάλιστα, τα routers FRITZ!Box, αποτελούν ένα μικρό κέντρο επιχειρήσεων για κάθε χρήστη που απαιτεί σταθερή σύνδεση σε κάθε γωνιά του σπιτιού, μοναδική προσαρμοστικότητα και φυσικά το καλύτερο λειτουργικό της αγοράς στον κόσμο των routers (FRITZ!OS). Βέβαια επειδή το σήμα από το WiFi ενός router μπορεί να μην είναι αρκετό (ειδικότερα σε σπίτια με πολλά τετραγωνικά, πολλούς τοίχους και πολλά δωμάτια), τότε ένας ή και περισσότεροι repeaters είναι ότι πρέπει!

    Πρόσφατα η AVM παρουσίασε τα FRITZ!Repeater 600, 1200 και 2400, μια νέα γενιά αναμεταδότες WiFi.   Η νέα γενιά είναι μικρή στο σχήμα, υποστηρίζει την τεχνολογία Mesh WiFi και παρέχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις τόσο στις ταχύτητες μεταφοράς όσο και στην εμβέλεια κάλυψης, βρίσκοντας λύση στις αυξημένες ανάγκες σε WiFi των χρηστών. Eιδικότερα οι νέες προτάσεις της AVM προσφέρουν:

    • FRITZ!Repeater 600 – Wireless μέχρι 600 Mbit/s στα 2.4 GHz
    • FRITZ!Repeater 1200 – Wireless μέχρι 866 Mbit/s στα 5 GHz +400 Mbit/s στα 2.4 GHz
    • FRITZ!Repeater 2400 – Wireless μέχρι 1733 Mbit/s στα 5 GHz + 600 Mbit/s στα 2.4 GHz

     

    Tα AVM Repeater είναι εύκολα στην εγκατάσταση και συνεργάζονται αρμονικά με όλα τα AVM FRITZ!Box routers και μπορούν με το πάτημα ενός πλήκτρου να δημιουργούν σε συνεργασία με ένα FRITZ!Box ένα Mesh WiFi δίκτυο. Η επέκταση της WiFi κάλυψης ποτέ δεν ήταν ευκολότερη και αποτελεσματικότερη!

    Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY AE, 210 6133000

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles