22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η beta του Battlefield Mobile για Android συσκευές ξεκινάει το φθινόπωρο!

    Από τον περασμένο Απρίλιο έχουμε πληροφορηθεί την πρόθεση της EA να κυκλοφορήσει μια standalone mobile version του Battlefield για mobile συσκευές! Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η mobile εκδοχή του Battlefield αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο 2022 και συγκεκριμένα η EA θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα μια σειρά από λεπτομέρειες που αφορούν στον υπό ανάπτυξη τίτλο.

    Ειδικότερα, μέσα στο φθινόπωρο είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η φάση του beta testing, η οποία θα περιλαμβάνει μια σειρά από περιορισμένα playtests μικρότερης έκτασης που θα λάβουν χώρα στις περιοχές της Ινδονήσιας και των Φιλιππίνων. Τα συγκεκριμένα «δοκιμαστικά» θα είναι αυστηρώς για παίκτες που διαθέτουν Android συσκευές, ενώ όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της EA, δεν θα είναι τα μόνα tests, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές. Σε αυτή την πρώιμη φάση της beta, θα υπάρχει μόνο ένας map (Grand Bazaar) και το χαρακτηριστικό Conquest game mode. Η EA υπόσχεται περισσότερο info για το Battlefield Mobile μέσα στο 2022, όπου και τοποθετείται το release του, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας free-to-play τίτλος που θα περιλαμβάνει μόνο cosmotetic items στις in-game αγορές. Επιπλέον, δεν θα υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε κονσόλες ή PC, καθώς είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για mobile.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles