22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Bitdefender ανακοινώσε νέα στρατηγική συνεργασία με τη Scuderia Ferrari

    Η Bitdefender, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, συνεχίζει να αναπτύσσει νέες συνεργασίες με τεχνολογικούς ηγέτες που μοιράζονται τη δέσμευσή της για αριστεία και καινοτομία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η νέα πολυετή στρατηγική συνεργασία με τη Scuderia Ferrari που ανακοινώθηκε σήμερα από τη Bitdefender.

    Ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο με το Grand Prix της Σιγκαπούρης 2022, η Bitdefender θα εμφανίζει το εταιρικό της λογότυπο στα κράνη των οδηγών της Ferrari, καθώς και στα μονοθέσια F1-75 που οδηγούν οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

    Επιπλέον, η Ferrari θα εξερευνήσει και θα αξιολογήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας της Bitdefender για να τα ενσωματώσει στις δραστηριότητές της.

    Η συμφωνία ορόσημο μεταξύ των δύο κορυφαίων εταιρειών, περάν όλων των άλλων, έχει και ένα άλλο συμβολικό χαρακτήρα, καθώς αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, τη δύναμη των δεδομένων, των ανθρώπων και των μηχανών που συνεργάζονται για να υπερέχουν.

    Παράλληλα, η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να αποτελέσει πυλώνα προβολής και ανάδειξης της ανάγκης για εταιρική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αλλά και του έργου που επιτελούν οι αναλυτές ασφαλείας και οι μηχανικοί της Bitdefender.

    Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα αυτή συνεργασία υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://www.bitdefender.com/scuderiaferrari/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles