14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η BlackBerry ζει! Και ετοιμάζει 5G smartphones!

    Μετά τη λήξη της συνεργασίας BlackBerry και TCL, αρκετοί πίστεψαν πως το ιστορικό brand θα περάσει στη λήθη της ιστορίας. Ωστόσο, η BlackBerry… ζει και θα δούμε νέα, 5G μοντέλα της μέσα στο 2021!

    Φυσικά, η εταιρεία δεν είναι αυτή που ήταν στις δόξες της. Πλέον υφίσταται ως brand και πίσω της βρίσκεται μια άλλη εταιρεία, η OnwardMobility. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με τη Foxconn για την κατασκευή των νέων συσκευών, οι οποίες θα έχουν QWERTY πληκτρολόγιο, όπως πάντα. Θα είναι τεχνολογικά προηγμένες με υποστήριξη 5G και μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, ώστε να προσελκύσουν το παραδοσιακό τους κοινό, δηλαδή τα στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες με ευαίσθητα δεδομένα στο κινητό τους αλλά και ανάγκη χρήσης φυσικού πληκτρολογίου.

    Το ερώτημα είναι ένα: Κατά πόσο υπάρχει ακόμα κοινό για QWERTY smartphones; Ο χρόνος θα δείξει…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles