15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Blizzard έχει στα σκαριά κάποιο μυστικό project!

    Στη Blizzard δουλεύουν πάνω σε «κάτι». Ναι, ΟΚ, σε πολλά «κάτι» δουλεύουν αν σκεφτείς ότι τρέχουν World of Warcraft και Diablo III, τα StarCraft συν το Hearthstone αλλά εδώ μιλάμε για «κάτι» που κανείς δεν ξέρει. Ούτε εμείς, ούτε εσύ. Άντε, αυτοί που δουλεύουν στη Blizzard μόνο και χωρίς τις καθαρίστριες.

    blizzard-what

    Πρόσεξε να δεις: το γνωστό για τη μύτη του, Superannuation, ανακάλυψε στο προφίλ υπαλλήλου της Blizzard, ένα project το οποίο είναι «top-secret» και «θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο 2014». Ποιο μπορεί να ‘ναι αυτό; Λοιπόοοον… Η λογική λέει expansion, είτε για το World of Warcraft, είτε για το Diablo III (με τη Blizzard μάλιστα να έχει ζητήσει γνώμες από το κοινό πριν λίγο καιρό). Να είναι το ξεχασμένο πλέον Titan; Δύσκολο, δεδομένου ότι η ανάπτυξή του τους τελευταίους μήνες δείχνει να ‘χει πάει πίσω παρά μπροστά.

    Θα μπορούσε πάντως να είναι και κάτι τελείως καινούριο. Η Blizzard εξ’ άλλου με το Hearthstone και το Heroes of the Storm εξερευνά κάτι τελείως διαφορετικό: μικρά αλλά εθιστικά παιχνίδια φτιαγμένα από ευέλικτες ομάδες. Να… τριτώσει το καλό; Ποιος ξέρει…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles