18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Cablenet και το ανθρώπινο δυναμικό της ενώνουν τα χέρια: Ενισχύουν με €6,000 τον αγώνα του Κράτους κατά του Covid-19!

    Στον αγώνα κατά του Covid-19, κάθε προσφορά από καρδιάς σημαίνει πολλά! Γι’ αυτό και με πρωτοβουλία του ανθρώπινου δυναμικού της Cablenet και εξίσου σημαντική χρηματική προσθήκη από την ίδια την εταιρεία, το γενικό ταμείο του Κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας ενισχύθηκε με €6,000 για αγορά προστατευτικών ειδών υγείας και ασφάλειας.

    Συγκεκριμένα, τo προσωπικό της Cablenet με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία συγκέντρωσε το ποσό των €3,000 και ακολούθως η ίδια η εταιρεία προχώρησε στο διπλασιασμό του ποσού, αγκαλιάζοντας με θέρμη την προσπάθειά τους. Τόσο η διεύθυνση της εταιρείας, όσο και τα στελέχη της, δηλώνουν υπερήφανοι για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και συγχαίρουν αλλά και ευχαριστούν τον κάθε έναν ξεχωριστά που συνέβαλε σε αυτή την αξιόλογη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης!

    Μπροστά σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους οργανισμούς, τους φορείς και τις εταιρείες, η Cablenet δηλώνει εμπράκτως παρούσα ως ένδειξη εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης τόσο απέναντι στους Συνδρομητές της, όσο και στην κοινωνία που αγωνίζεται καθημερινά εναντίον αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης. Γνωρίζει πως όταν τα χέρια ενωθούν μπορούν να γίνουν δύναμη προστασίας και συνεισφοράς απέναντι στο σύνολο του πληθυσμού, αλλά και να αποδείξουν ότι η πανδημία δεν κατάφερε να πλήξει την ευαισθησία, την ανθρωπιά και κυρίως την αισιοδοξία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!

    Αν και τα περιοριστικά μέτρα άρχισαν να χαλαρώνουν σιγά-σιγά, η τήρηση όλων ανεξαιρέτως των μέτρων υγείας και ασφαλείας του Υπουργείου Υγείας πρέπει να συνεχίσει να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε ό,τι με κόπο κερδίσαμε για να επανέλθουμε σύντομα στην κανονική μας ζωή. Το χρωστάμε στον εαυτό μας που πειθάρχησε, στα παιδιά μας που ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σχολείο και να βγουν έξω στα πάρκα για να παίξουν, αλλά πιο πολύ στις ευπαθείς ομάδες που περιμένουν να μας δουν ξανά από κοντά και να μας αγκαλιάσουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles