17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Cablenet οδεύει ολοταχώς προς το Χρηματιστήριο αξιών της Μάλτας

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες που δρομολογήθηκαν από την Μαλτέζικη εταιρεία GO p.l.c. (Κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Cablenet) για την εισαγωγή της Cablenet στην Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών της Μάλτας, γνωστοποιώντας παράλληλα την πρόθεση της σχετικά με την δημόσια έκδοση στη Μάλτα μη εξασφαλισμένων ομολογιών της Cablenet Communication Systems Limited, συνολικού κεφαλαίου έως 40.000.000 ευρώ.

    Δεδομένου ότι η Προτεινόμενη Έκδοση των Ομολογιών θα γίνει από την Cablenet Communication Systems plc -εταιρεία τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται στην Κύπρο- με πλειοψηφία που ανήκει στην GO p.l.c (60,26%) και στον κ. Νικόλα Σιακόλα (39,74%), υπόκειται σε μια σειρά προϋποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της μετατροπής της εταιρείας σε ανώνυμη εταιρεία αλλά και άλλων εγκρίσεων που πρέπει να δοθούν από την Αρχή Εισαγωγής της Μάλτας και το Χρηματιστήριο, η Εταιρεία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με την έκδοση και εισαγωγή των Ομολογιών, όπως και εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.

    Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι προετοιμασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς η προτεινόμενη δημόσια έκδοση στη Μάλτα των μη εξασφαλισμένων ομολογιών συνολικού κεφαλαίου έως €40 εκατ. τοποθετείται χρονικά για τον Ιούλιο του 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles