17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Casio δημιουργεί μια vintage έκδοση του A100 digital watch, αφιερωμένη στον Pac-Man!

    Ο Pac-Man ανήκει ανάμεσα στις πιο εμβληματικές φιγούρες από τον κόσμο του gaming, ένας ήρωας που τον αναγνωρίζουν οι πάντες. Φυσικά, ο Pac-Man είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την video game culture των 80S, για αυτά και εάν σας αρέσουν τα vintage αντικείμενα, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το ρολόι που ετοίμασε η Casio, το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρυλικό ήρωα της Bandai Namco.

    Το A100 digital watch διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από το F-100 ένα επίσης ηλεκτρονικό ρολόι της ιαπωνικής εταιρείας που κυκλοφόρησε το 1978. Μάλιστα, το F100 είχε θεωρηθεί ως ένα από τα πιο high-tech ρολόγια της εποχής, το οποίο μάλιστα είχε φορεθεί από την Ripley (S. Weaver) στη μυθική ταινία Alien. Το A100WEPC ουσιαστικά αντιγράφει τον σχεδιασμό του προγόνου του, ενώ μάλιστα η πρόσοψη ουσιαστικά αντιγράφει την game screen του Pac-Man, μαζί με τα χαρακτηριστικά φαντασματάκια που δεν σταματούν να κυνηγούν τον δημοφιλή ήρωα. Το δε ΑW100WE μοντέλο που είναι η απλή έκδοση, είναι αδιάβροχο, διαθέτει stopwatch, ξυπνητήρι και λειτουργία auto-calendar.

    Εάν ανήκετε στους φανατικούς φίλους του Pac-Man, σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο special-themed ρολόι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, έναντι 110 δολαρίων.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles