20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η CD Projekt Red “παγώνει” τις πωλήσεις των παιχνιδιών της σε Ρωσία και Λευκορωσία

    Η γνωστή πολωνική εταιρεία CD Projekt Red, ακολουθώντας το γενικότερο ρεύμα, ανακοίνωσε ότι σταματά τις πωλήσεις των παιχνιδιών της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία παίρνοντας θέση σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι gamers σε αυτές τις δύο χώρες δε θα είναι σε θέση να αγοράσουν παιχνίδια όπως τα Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt ή οποιονδήποτε άλλο τίτλο σε ψηφιακή μορφή από το GOG store της CD Projekt. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για να διακοπούν οι πωλήσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι αναγνωρίζει ότι ο λαός δεν ευθύνεται για τις στρατιωτικές κινητοποιήσεις. Όμως με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να αναδείξει τη μεγάλη κρίση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην “καρδιά” της Ευρώπης, στηρίζοντας την Ουκρανία.

    Σημειώνεται ότι αρκετές εταιρείες τις τελευταίες μέρες έχουν ακολουθήσει ανάλογη στάση. Αναφέρονται ενδεικτικά η Meta, η Apple και η Google.

    Διαβάστε επίσης:

    Oι 10 πιο καλοπληρωμένοι Twitch streamers στον κόσμο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles