19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η CL8.com eντάχθηκε στο European Data Center Association (EUDCA)

    eudca-jpg-logo-copy

    Μέλος του European Data Center Association (EUDCA) έγινε από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 η εταιρεία CL8.com, που δραστηριοποιείται στον τομεα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων και αποτελεί το πρώτο ανεξάρτητο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο.

    Το EUDCA ιδρύθηκε το 2011 στις Βρυξέλλες και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει σαν στόχο να συνενώσει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομεα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη διαμόρφωση των σχετικών θεσμικών και κανονιστικών πλαισίων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ταυτόχρονα, επιδιώκει στην ανάδειξη της βιομηχανίας των Data Centers ως παράγοντα προαγωγής της ψηφιακής οικονομίας, αύξησης της απασχόλησης αλλά και θετικής συνεισφοράς στην προστασία του περιβάλλοντος.

    Η ένταξη της CL8.com στο EUDCA, αναμένεται να  αύξηση σημαντικά την παγκόσμια αναγνωσιμότητα της  εταιρείας μέσα από τη βάση δεδομένων του ευρωπαϊκού αυτού οργανισμού ενώ παράλληλα θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνετε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα που αφορούν την ρύθμιση και νομοθεσία του συγκεκριμένου τομεα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles