24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η CL8 τώρα και με Azure Solutions Architect Expert

    Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, Chief Information Officer της CL8, έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις Microsoft Azure Architect Technologies και Microsoft Azure Architect Design. Ο Βασίλης είναι πλέον επίσημα Azure Solutions Architect Expert, ένας από τους λίγους που κατέχουν αυτήν την διάκριση στην Κύπρο. Οι πιστοποιήσεις Microsoft Azure είναι από τις πιο απαιτητικές στον κλάδο αυτό παγκοσμίως.

    Οι Azure Solution Architects συμβουλεύουν πελάτες και μεταφράζουν τις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις σε ασφαλείς, κλιμακωτές και αξιόπιστες λύσεις. Έχουν πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση σε διάφορες πτυχές των λειτουργιών της πληροφορικής, όπως δικτύωση, εικονικοποίηση, ασφάλεια, επιχειρησιακή συνέχεια, αποκατάσταση μετά από καταστροφή, διαχείριση δεδομένων, προϋπολογισμός και διακυβέρνηση.

    Δουλεύοντας σκληρά τον τελευταίο χρόνο, ο Βασίλης έδειξε τη δέσμευση και την αφοσίωση του να γίνει ένας από τους καλύτερους στις λύσεις αρχιτεκτονικής Azure. Ταυτόχρονα, η CL8 αποδεικνύει τη δέσμευση στους πελάτες της για το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της με στόχο τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση σύνθετων τεχνολογικών λύσεων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

    Η συνεχής επένδυση της εταιρείας στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης του προσωπικού της αποτελεί μέρος της κουλτούρας της. Όχι μόνο σε προϊόντα Microsoft αλλά και σε προϊόντα VMware, Veeam, Cisco και όλων των άλλων τεχνολογικών κολοσσών, έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την παροχή ποιοτικών καινοτόμων υπηρεσιών και την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της.

    Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της CL8, Πέτρος Γ. Οικονομίδης, συγχαίροντας τον Βασίλη είπε ότι στόχος είναι να συνεχίσει η CL8 να είναι το πιο αξιόπιστο Data Center  στην Κύπρο και να βοηθά τους πελάτες της να εφαρμόζουν τις καλύτερες ψηφιακές λύσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles