22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η COSMOTE πατάει γκάζι με νέα YouTube σειρά

    Αν είσαι λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και των υψηλών ταχυτήτων, η νέα YouTube σειρά COSMOTE 5G Rally Stories σίγουρα θα έχει πολλά να σου προσφέρει. Το COSMOTE 5G Rally Stories έρχεται να μας παρασύρει στη μαγεία του Ράλλυ Ακρόπολις. Ειδικά αφιερωματικά επεισόδια θα «ανεβαίνουν» μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου καθημερινά στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

    Τι θα παρακολουθήσουμε στη νέα σειρά

    Το πρόγραμμα προσφέρει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έξι άγνωστες ιστορίες ανθρώπων που έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με το φημισμένο Ράλλυ Ακρόπολις. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτά τα περιστατικά βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο κανάλι της COSMOTE.

    Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι πρωταγωνιστές του Ράλλυ Ακρόπολις (Ιαβέρης, Κώστας Στεφανής, Malcolm Wilson, Michèle Mouton κ.ά.) διηγούνται με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, ιστορίες από τη διοργάνωση που έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στη μνήμη τους. Επιπλέον, στο YouTube κανάλι της COSMOTE θα «ανέβουν» και ξεχωριστά επεισόδια αφιερωμένα στις ειδικές διαδρομές της διοργάνωσης. Θα περιλαμβάνουν και συμβουλές για σημεία ασφαλούς παρακολούθησης, καθώς και τις προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές.

    Πάρτε μια πρώτη γεύση:

    Στις 9 Σεπτεμβρίου το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

    Η COSMOTE πατάει γκάζι με ταχύτητες 5G στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το πολυαναμενόμενο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

    Διαβάστε επίσης: 

    Η νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται με 120 νέες σειρές (!) Μόνο στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles