15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta ανατρέπει τα «δεδομένα…» στην αγορά των Data: Μέχρι και 20GB Mobile Internet με 5€

    Η Cyta, συνεχίζοντας τις προσφορές για Mobile Internet, ανατρέπει τα «δεδομένα…» στην αγορά των data, και προσφέρει φέτος το καλοκαίρι σε όλους τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone, μέχρι και 20GB Mobile Internet, με ένα κόστος μόλις στα 5€. Με την κίνηση αυτή η Cyta, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτης της να συνεχίσουν να επικοινωνούν και να απολαμβάνουν μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο της, τον κόσμο του Mobile Internet σε γρήγορες ταχύτητες, τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, να έχουν πρόσβαση στο email τους, αλλά και να χρησιμοποιούν άφοβα τις υπηρεσίες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως facebook, twitter και instagram, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί, εν καιρώ πανδημίας, να «εκτοξεύσουν» στα ύψη τον λογαριασμό του προγράμματος της κινητής τους.  

    Πώς να αξιοποιήσετε την πρόσφορα Red Giga Summer

    Ας δούμε, όμως, πως μπορεί κάνεις με ελάχιστα χρήματα (με μόνο 5 ευρώ), να αξιοποιήσει τη νέα  καλοκαιρινή πρόσφορα της Cyta για 20GB data, και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει ότι, το φετινό καλοκαίρι θα είναι πιο καλά «δικτυωμένος» από ποτέ:

    Η νέα αυτή πρόσφορα θα είναι σε ισχύ για τους επομένους τρεις μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2020). Ξεκινά την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 και ισχύει μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2020.

    Ισχύει για  όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με πρόγραμμα RED της Cytamobile-Vodafone, (RED1, RED2, RED plus, RED youth, RED Family) -ιδιώτες και επαγγελματίες- και αφορά κατανάλωση δεδομένων μέσω κινητού.

    Παράλληλα, όλοι οι πελάτες με πρόγραμμα FREEDOM μπορούν να επωφελούνται διπλάσιες ταχύτητες καθόλη τη διάρκεια των τριών μηνών που θα βρίσκεται σε ισχύ η συγκεκριμένη πρόσφορα.

    Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά με τους ακόλουθους 3 τρόπους:

    • Στέλνοντας απλά SMS με τη λέξη SUMMER στο 7000
    • Μέσω της ιστοσελίδας της Cyta, με την προϋπόθεση ότι θα είναι ενεργοποιημένος ή  θα ενεργοποιήσει ο πελάτης λογαριασμό στο MyCyta
    • Μέσω της εφαρμογής selfCare την οποία μπορεί κανείς εύκολα να κατεβάσει στο κινητό του από το Apple Store ή Google Play

    Στο μεταξύ, είναι χρήσιμο οι πελάτες να λαμβάνουν υπόψη τους ότι οι πιο πάνω ενέργειες για  ενεργοποίηση της προσφοράς των 20GB Mobile Internet προς 5€, θα μπορούν να γίνονται τις πρώτες 12 μέρες κάθε μήνα (θα εφαρμόζεται και για τους 3 μήνες που θα είναι σε ισχύ η προσφορά) και τα MB θα μπορούν να καταναλωθούν μέχρι το τέλος του μήνα κατά τον οποίο ο πελάτης ενεργοποίησε την προσφορά.

    Αυτό, με απλά λόγια σημαίνει ότι είναι προς το συμφέρον του πελάτη να προβαίνει στην αγορά του πακέτου των 20GB δεδομένων τις πρώτες μέρες του μήνα, – το πλέον συμφέρον για τον πελάτη είναι να κάνει την αγορά την 1η ή 2η μέρα του μήνα – ώστε να έχει μπροστά του περισσότερες μέρες για την κατανάλωση των δεδομένων που αγοράζει μέσω της προσφοράς, καθώς ο όγκος δεδομένων που δεν καταναλώνεται δεν μπορεί να μεταφερθεί στον επόμενο μήνα.

    Οι κάτοχοι προπληρωμένης soeasy της CytamobileVodafone δεν μένουν στην απέξω…

    Την προσφορά των πακέτων Mobile Internet μπορούν να αξιοποιήσουν και οι πελάτες προπληρωμένης soeasy της Cytamobile-Vodafone, οι οποίοι θα μπορούν μάλιστα να προβαίνουν σε πολλαπλές αγορές, (εντός του κάθε μήνα) που θα βρίσκεται σε ισχύ η προσφορά (Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο) ενώ η διάρκεια ισχύος τους θα είναι αναλόγως του πακέτου που θα αγοράσουν (Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο, Μηνιαίο). Τέλος, σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για χρήση των δεδομένων τόσο στην Κύπρο όσο και στην ΕΕ.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.cyta.com.cy/red-summer-offers.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles