23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Dell Technologies και η Orange φέρνουν τη δύναμη του 5G

    Η Dell Technologies ανακοινώνει ότι εφαρμόζει έμπρακτα τη συμφωνία της με την Orange, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και Internet στον κόσμο, με στόχο να δώσει στους καταναλωτές την εμπειρία του αντίκτυπου και της ισχύος του 5G.

    Οι δύο εταιρείες ολοκλήρωσαν πρόσφατα τις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, του πρώτου 5G-ready Dell Latitude notebook το οποίο ανακοινώθηκε στην έκθεση CES νωρίτερα φέτος, και το οποίο είναι ο πρώτος υπολογιστής, ο οποίος περνά με επιτυχία τις δοκιμές 5G της Orange. Αυτές οι πρακτικές δοκιμές που διενεργήθηκαν από την Orange στο δίκτυό της 5G στο Παρίσι, επιδεικνύουν τις δυνατότητες του 5G με σταθερές ταχύτητες λήψης (download) άνω των 900 megabits ανά δευτερόλεπτο σε μια πλατφόρμα mobile computing επιπέδου enterprise, υπερβαίνοντας τις τυπικές ταχύτητες 4G, που δεν ξεπερνούν τα 60 megabits ανά δευτερόλεπτο.

    Θέτοντας σε λειτουργία τον υπολογιστή 5G της Dell στο δίκτυο Orange 5G, οι δύο εταιρείες αποδεικνύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν καθηλωτικά και διαδραστικά περιβάλλοντα, που ξεκλειδώνουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, παρέχοντας παράλληλα αυτό που απαιτούν οι εργαζόμενοι από τη συνδεσιμότητα, για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες συνεργασίας. 

    Η Dell Technologies και η Orange ξεκίνησαν τη συνεργασία τους πάνω στην καινοτομία του 5G σχεδόν ένα χρόνο πριν αναπτύξουν μια νέα πλατφόρμα φορητότητας στο cloud. Η σημερινή ανακοίνωση είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα για το πώς οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να συνεργάζονται για να φέρουν την τεχνολογία 5G πιο κοντά στις επιχειρήσεις και τους τελικούς χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές θα έχουν το δίκτυο και την πλατφόρμα για να αξιοποιήσουν την τεχνολογία 5G με νέες μορφές. Αυτό επιδρά στην χρήση και αξιοποίηση των δεδομένων, από την ψυχαγωγία μέχρι και τις χειρουργικές επεμβάσεις εξ αποστάσεως, εφαρμογές που κάποτε ανήκαν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

    Το Dell Latitude 9510 είναι το μικρότερο, ελαφρύτερο και ευφυέστερο φορητό σύστημα στον κόσμο, για επιχειρησιακές ανάγκες, με οθόνη 15 ιντσών και ενσωματωμένο σύστημα AI. Προσφέρει αυτό που αναζητούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας οποιουδήποτε επαγγελματικού υπολογιστή 15 ιντσών, με στόχο αυτονομίας έως και 30 ώρες, έξυπνες λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα με το Dell Optimizer και πρωτοποριακή σχεδίαση 5G, η οποία ενσωματώνει κεραίες 5G στα ηχεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles