15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Dell Technologies Πρώτη στις Πωλήσεις Επαγγελματικών  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

    Η Dell Technologies ανακοινώνει την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ελληνική αγορά με μερίδιο 38,2% στην κατηγορία των επαγγελματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της IDC για το πρώτο τρίμηνο του 2020. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι επιτραπέζιοι σταθεροί υπολογιστές (desktop), οι φορητοί υπολογιστές (notebooks) καθώς και οι σταθμοί εργασίας υψηλών επιδόσεων (workstations).

    Ειδικότερα:

    • Στην κατηγορία των επιτραπέζιων σταθερών υπολογιστών η Dell Technologies διατηρεί για 7ο συνεχόμενο τρίμηνο την 1η θέση στην κατηγορία, με μερίδιο που ανέρχεται σε ποσοστό 51% της ελληνικής αγοράς.
    • Στην κατηγορία των σταθμών εργασίας, η εταιρεία κατατάσσεται στην 1η θέση με μερίδιο που ανέρχεται σε ποσοστό 38% της ελληνικής αγοράς.
    • Στους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές βρίσκεται στην 2η θέση της ελληνικής αγοράς με μερίδιο 26,1%.

    Οι σταθμοί εργασίας απευθύνονται σε απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και τομείς όπως η  μηχανολογική σχεδίαση, η σχεδίαση τρισδιάστατων γραφικών και επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας, video και δημιουργίας περιεχομένου. Οι επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές της Dell Technologies, απευθύνονται στο σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται εν κινήσει και ικανοποιούν τόσο τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών για υψηλή παραγωγικότητα, όσο και τις απαιτήσεις των τμημάτων πληροφορικής για ασφάλεια, διαχειρισιμότητα και υψηλή αξιοπιστία. Οι επιτραπέζιοι σταθεροί υπολογιστές απευθύνονται σε εταιρικούς χρήστες στους οποίους δεν απαιτείται συχνή μετακίνησή τους από τη θέση εργασίας, όπως οι τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης.

    Στο πελατολόγιο της Dell Technologies στην Ελλάδα, ανήκουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας μεταξύ των οποίων πολυεθνικές επιχειρήσεις με διεθνή παρουσία, οργανισμοί του δημόσιου τομέα και ελληνικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους της αγοράς. Σε διεθνές επίπεδο, η Dell Technologies παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στο 98% των εταιρειών της λίστας Fortune 500.

    Τα συστήματα επαγγελματικών υπολογιστών της Dell διατίθενται στην Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από πολυετείς εγγυήσεις με τεχνική υποστήριξη την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον δικτυακό τόπο της εταιρείας www.dell.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles