23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η δικαστής αποφάσισε! Αναβάλλεται η δίκη Twitter-Musk για τις 28 Οκτωβρίου

    Η πολυαναμενόμενη δίκη μεταξύ του Elon Musk και του Twitter πήρε αναβολή, προκειμένου οι δύο πλευρές να καταφέρουν να κλείσουν τη μεγάλη συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας, η οποία από τον Απρίλιο έχει συναντήσει αρκετά εμπόδια.

    Η δικαστής Kathaleen McCormick αποφάσισε να καθυστερήσει το ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες μέχρι την 28η Οκτωβρίου, μετά από αίτημα των δικηγόρων του Musk που έγινε τελικά δεκτό. Ωστόσο, αν οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε μια κοινή γραμμή πλεύσης μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πρέπει να ενημερώσουν τη δικαστή, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία για τη δίκη μέσα στο Νοέμβριο.

    Η αναβολή ήρθε δύο μόλις εβδομάδες πριν την έναρξης της προγραμματισμένης πενθήμερης δίκης. Μόλις πριν μερικές ώρες ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι τελικά θα αγοράσει το Twitter και μάλιστα στην αρχική τιμή που είχε συμφωνηθεί (54, 20 δολάρια ανά μετοχή), αν το μέσο αποσύρει την αγωγή εναντίον του. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε επίσης από την πλευρά του ότι επιθυμεί την ολοκλήρωση τις εξαγοράς με τους αρχικούς όρους.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Στο χέρι του χρήστη τα posts που θα βλέπει στο εξής

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles