18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η εφαρμογή που εντοπίζει το κινητό σας ακόμη και αν… μείνει από μπαταρία

    Αν χάνετε ή ξεχνάτε συχνά το κινητό σας (στο αυτοκίνητο, το γραφείο, κάποιο φιλικό σπίτι ή… οπουδήποτε αλλού), φανταζόμαστε ότι το πρώτο που κάνετε είναι μία… κλήση προς αυτό. Τι γίνεται, όμως, αν το ξεχάσετε για τόση ώρα έτσι ώστε αυτό να ...ξεμείνει από μπαταρία.


    Ρίξτε μια ματιά στην –πρόσφατα επανασχεδιασμένη- εφαρμογή Lookout, που αναλαμβάνει να το εντοπίσει σε κάθε περίπτωση, ενώ, παράλληλα, διαθέτει και ποικίλα λοιπά έξυπνα χαρακτηριστικά.

    Η εφαρμογή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και διαθέτει πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με την εταιρεία, στο 30% των κινητών που χάνονται, η μπαταρία ξεφορτίζει έως ότου να εντοπιστούν. Το Lookout, λοιπόν, αποθηκεύει τη θέση του κινητού σας, την ώρα που η μπαταρία αρχίσει να “πνέει τα λοίσθια”, ώστε να μπορέσετε κατόπιν να το εντοπίσετε ακόμη κι αν αυτό έχει κλείσει.

    Η εφαρμογή προστατεύει, επίσης, τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό και spyware, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και back up των προσωπικών δεδομένων σας, με το interface της να έχει ανανεωθεί σημαντικά σε σχέση με την παλαιότερη έκδοση. Διαθέτει ακόμη δυνατότητα προστασίας από επιθέσεις βασισμένες στον dialer της συσκευής σας.

    Η ανανεωμένη έκδοση του Lockout κυκλοφορεί προς το παρόν για Android, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι σύντομα θα έχει ανασχεδιασμένη και την iOS version της.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles