21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η εφαρμογή που σε “βυθίζει” σε ατελείωτο χρυσάφι

    Λεφτά… πολλά λεφτά… Και πλούτη… αμύθητα… Και μπορεί πρακτικά να μην ζούμε μέσα στα πλούτη (εκτός και αν, ανάμεσα στους αναγνώστες μας, έχουμε κάποιον Έλληνα κροίσο), μπορούμε, ωστόσο, να τα “θαυμάζουμε” σε εφαρμογές σαν αυτή της “Bank of England”.

    bank

    Ένα app για iOS και Android που σας επιτρέπει να κάνετε “βουτιά” σε ατελείωτο χρυσάφι.Ένα πανοραμικό tour το οποίο σας δίνει μία άποψη των ράβδων χρυσού (και όχι μόνο) που βρίσκονται στο χώρο της Bank Of England -εξερευνώντας το διάσημο κτίριο της οδού Threadneedle στην “καρδιά” της πόλης του Λονδίνου- και αξίζουν πραγματικά… πολλά λεφτά! Κάθε μία από αυτές ζυγίζει 13 κιλά και -το πιο σημαντικό- αξίζουν περί τις 405.000 ευρώ.

    Η Bank of England “στεγάζει” συνολικά πάνω από 400.000 τέτοιες ράβδους –αν και οι περισσότερες ανήκουν σε άλλες τράπεζες- μαζί βέβαια με άλλες εγκαταστάσεις, ακόμη και έναν “κρυμμένο” κήπο καθώς και ένα μουσείο.

    Και μπορεί να μην μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε τόσα πλούτη, το “οφθαλμόλουτρο” σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το κάνετε δωρεάν

     

    Kudos στο Γιώργο για το tip και το “οφθαλμόλουτρο”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles