13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η εφαρμογή του ταξιδιώτη

    Ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο ή τρένο; Όμορφα… Τα δικαιώματά σας τα γνωρίζετε; Επειδή η πιθανότερη απάντηση στην ερώτηση είναι μάλλον ένα ξερό «όχι», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προνόησε και προχώρησε στην ανάπτυξη μίας εφαρμογής ειδικά σχεδιασμένη για ταξιδιώτες.

    Σε αυτή περιγράφονται λεπτομερώς τα δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με τρένο και αεροπλάνο όπως π.χ. οι αποζημιώσεις που δικαιούνται σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης και παραλαβής αποσκευών σε κακή κατάσταση. Ακόμα και αν το ξενοδοχείο στο οποίο αποφασίσατε να περάσετε τις διακοπές σας διαφέρει από τα όσα είχατε δει στο διαφημιστικό προσπέκτους ή site, μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα τα δικαιώματά σας.

    Η εφαρμογή ονομάζεται Your Passenger Rights και είναι ήδη διαθέσιμη για iOS, Android, BlackBerry και Windows Phone 7 δωρεάν και στα ελληνικά. Μέσα στο 2013 μάλιστα θα προστεθούν και τα δικαιώματα των ταξιδιωτών με πλοίο και λεωφορείο. Ακόμα κι αν μας διαβάζετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας κάπου στο εξωτερικό λοιπόν, κάντε έναν κόπο τώρα που έπεσαν και οι χρεώσεις data roaming και κατεβάστε την εφαρμογή. Χαμένη δεν θα πάει.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles