19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η εκ προεπιλογής μηχανή αναζήτησης των Windows 10 S θα είναι η Bing και δεν θα μπορεί να αλλάξει!

    Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10 S με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι θετικές αν και λέγεται ότι έρχονται με πολλούς περιορισμούς. Στα Windows 10 S όλες οι εφαρμογές θα πρέπει να βρίσκονται στο Store για να μπορούν να κατέβουν. Επίσης, η εταιρεία δήλωσε ότι οποιοσδήποτε browser θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αρκεί να βρίσκεται στο Store. Όμως από το Store, απουσιάζουν οι Chrome και Firefox, κάτι που καθιστά μονόδρομο τον Edge.

    windows10_s_1

    Ας παρακολουθήσουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft: «Ο Microsoft Edge θα αποτελεί τον εκ προεπιλογής browser στα Windows 10 S. Είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε άλλον browser που υπάρχει στο Windows Store, αλλά o Edge θα παραμείνει η default επιλογή σε περιπτώσεις που ανοίξετε ένα .htm αρχείο. Επιπλέον, η εκ προεπιλογής μηχανή αναζήτησης του Edge και Internet Explorer δεν μπορεί να αλλαχθεί».

    Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10 S, θέλουν να κλειδώσουν τους χρήστες στο οικοσύστημα υπηρεσιών της Microsoft και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ενοχλητικό για κάποιους, ειδικά για αυτούς που χρησιμοποιούν συχνά την Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles