15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η εκπληκτική Sound BlasterX G6 επαναλανσάρεται και ολοκληρώνει την εμπειρία gaming στις κονσόλες!

    Η Creative Technology πάει ακόμα μια φορά παραπέρα την εμπειρία gaming σε παιχνιδομηχανές. Με μια νέα ενημέρωση λογισμικού προσθέτει GameVoice Mix στο σύνολο των χαρακτηριστικών της Sound BlasterX G6, οπότε οι χρήστες μπορούν πλέον να προσβλέπουν σε ακόμα καλύτερη απόδοση με ποιοτικό ήχο, χωρίς διαλείμματα και να απολαμβάνουν την εξισορρόπηση του game-chat παράλληλα με ξεκάθαρο ήχο για ασύγκριτο gaming σε παιχνιδομηχανή.

    Από το λανσάρισμά της το 2018, η Sound BlasterX G6 έχει γίνει δεκτή από τους ειδικούς της τεχνολογίας, κερδίζοντας εξέχοντα βραβεία όπως το CES 2019 Innovation Awards Honoree στην κατηγορία “Gaming”. Τροφοδοτούμενη από audiophile εξαρτήματα ακριβείας (συμπεριλαμβανομένου DNR 130 dB, 32-bit / 384 kHz DAC) και του βραβευμένου ενισχυτή ακουστικών Xamp και δυνατότητα υποστήριξης 7.1 surround, με γνώμονα την υπέροχη τεχνολογία εικονικοποίησης surround ήχου Sound Blaster, η Sound BlasterX G6 έρχεται σε μια κομψή μα παράλληλα πρακτική μορφή και έχει καθιερωθεί ως «must-have» σε λίστες αξεσουάρ πολλών gamers.

    Με την game-chat ισορροπία να είναι όλο και πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό ειδικά για τους gamer παιχνιδομηχανών, η Sound BlasterX G6 έχει ενισχυθεί με GameVoice Mix, αυξάνοντας την εμπειρία παιχνιδιού χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν απρόσκοπτα τόσο την ένταση της φωνητικής συνομιλίας όσο και τον ήχο του παιχνιδιού με μια απλή στροφή στο κουμπί ελέγχου, χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το παιχνίδι – έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν ουσιαστικά σε αυτό.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Η Sound BlasterX G6 είναι διαθέσιμη στα €149 προτεινόμενη, λιανική τιμή. Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/G6

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles