12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η εντυπωσιακή Gal Gadot είναι το πρόσωπο της σειράς P20 της Huawei

    Στο πάρτι που διοργανώθηκε μετά την παρουσίαση των Huawei P20 και P20 Pro στο Παρίσι ανακοινώθηκε ότι το πρόσωπο της σειράς είναι η εντυπωσιακή “Wonder Woman”, η ηθοποιός Gal Gadot.

    https://www.youtube.com/watch?v=EHXgr8P8dvA&sns=fb

    Παρουσιάστηκε μάλιστα για πρώτη φορά και το νέο διαφημιστικό spot του P20 Pro με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή ηθοποιό που έκλεψε τα βλέμματα.

    gal2

    Η ίδια έδωσε το “παρών” στο Παρίσι, απολαμβάνοντας την επιλογή της ως πρόσωπο μίας εταιρείας με την οποία, όπως σημειώνει, “μοιράζεται τις ίδιες αξίες”, όπως το να ακολουθεί τα όνειρά της και να επιδιώκει το τέλειο σε κάθε τι.

    “Φωτογραφίζω πολύ για να βρω μία διέξοδο για τον καλλιτέχνη μέσα μου” σημειώνει η ηθοποιός. “Έως τώρα δεν είχα αντιληφθεί το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά, χρησιμοποιώντας το P20 Pro, ανακάλυψα όλα εκείνα τα μικρά πράγματα για τα οποία δε χρειάζεται πλέον να σκέφτομαι, όπως το να επιλέγω την καλύτερη εικόνα για τα social media ή σωστή γωνία και φωτισμό”.

    gal1

    “Η τεχνολογία είναι μέρος της καθημερινής μου ζωής που διευκολύνει τις ρουτίνες μου. Mε βοηθά να ανακαλύπτω αναμνήσεις όταν ταξιδεύω, είτε πρόκειται για επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε για την οικογένειά μου. Από την άλλη πλευρά, είναι ωραίο να γνωρίζω με βεβαιότητα ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου συνεχώς σε όλες τις καταστάσεις, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τα χαρακτηριστικά γρήγορης φόρτισης.”

    gal3

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles