16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι επιλογές σας για εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς μελάνι και στις μέρες μας είναι… Polaroid

    Εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς μελάνι, αγορά μεγάλων και ακριβών εκτυπωτών & αναλώσιμων για το σπίτι ή βόλτες στο φωτογραφείο; Και το 2017, τη λύση σας την προσφέρει η… Polaroid με τις προτάσεις που έχει λανσάρει τελευταία. 

    Μία από αυτές, η Polaroid Snap Touch, είναι μία υλοποίηση από το ιστορικό brand που θα βρείτε και στην ελληνική αγορά τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οθόνη αφής που τυπώνει άμεσα τις φωτογραφίες σας και συνδυάζει τον αγαπημένο retro χαρακτήρα της Polaroid με τις σύγχρονες εξελίξεις στη φωτογραφία, τις οποίες ακολουθεί πλέον η “θρυλική” εταιρεία.

    snap touch

    Η Polaroid Snap Touch είναι μία ιδανική λύση για να τυπώνετε, γρήγορα και εύκολα, τις φωτογραφίες σας χωρίς μελάνι. Μία πρόταση με πολύ λεπτό και κομψό σχεδιασμό που θα σας κερδίσει από το πρώτο βλέμμα, ενώ διαθέτει κάμερα ανάλυσης 13MP και δυνατότητα αποθήκευσης των φωτογραφιών και των videos σας και σε SD κάρτα.

    Να σημειώσουμε ότι, όπως λέει και το όνομά της (Touch), διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, ώστε να μπορείτε με άνεση να παραμετροποιείτε τις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλά και να λαμβάνετε με ευκολία τις φωτογραφίες.

    Η ποιότητα των φωτογραφιών της Polaroid Snap Touch είναι πραγματικά άψογη. Σας προσφέρεται όμως και προσθήκη εφέ (κανονικό, ασπρόμαυρο, vintage sepia) για λήψεις με χαρακτήρα.

    snap touch 2

    Η μπαταρία της είναι επαναφορτιζόμενη λιθίου και φορτίζει μέσω USB, ενώ η φωτογραφία, μέσω της ZINK Zero Ink technology, εκτυπώνεται απευθείας στο πλαϊνό μέρος της φωτογραφικής σε 2×3”. Αν θέλετε να έχετε και ψηφιακά τα πλάνα σας, υπάρχει, όπως σημειώσαμε, και δυνατότητα υποδοχής κάρτας μνήμης microSD (έως 128 GB), ενώ υποστηρίζεται και το Bluetooth για τις ασύρματες συνδέσεις σας.

    Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα με τη λειτουργία Photo Booth να τραβήξετε πολλαπλές φωτογραφίες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αν οι εκτυπώσεις σας θέλετε να έχουν το κλασικό λευκό περιθώριο της Polaroid στο πλάι ή όχι.

    Η Polaroid Snap Touch είναι διαθέσιμη σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής σε τέσσερις χρωματικές επιλογές (λευκό, μαύρο, μπλε και κόκκινο) και ενδεικτικό κόστος 199 ευρώ.

    snap

    Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε και το μοντέλο Polaroid Snap με κόστος 129 ευρώ, πάντα με εκπληκτικές λήψεις και με ανάλυση 10MP που δε διαθέτει οθόνη και δεν έχει δυνατότητα λήψης video.

    polaroid zip

    Επιπλέον, στην γκάμα της Polaroid θα βρείτε και το φορητό ασύρματο εκτυπωτή, Polaroid Zip, κόστους 139 ευρώ, ένα από τα πιο ιδιαίτερα gadgets για τους λάτρεις των φωτογραφιών που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες -ασύρματα– μέσω Bluetooth ή NFC. Η Zink τεχνολογία που έχει εξελίξει η Polaroid -και πρακτικά δε χρειάζεται μελάνι για να τυπώσει- σας προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, γεμάτες ζωντανά χρώματα και χωρίς στίγματα από μελάνια/toners. Είναι συμβατός με τα φωτογραφικά χαρτιά διαστάσεων 2.91″ x 4.72″, ενώ με βάρος μόλις 187 γραμμάρια, μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας για να μοιράσετε άμεσα στους καλύτερους σας φίλους τα στιγμιότυπα που μόλις απαθανατίσατε μαζί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles