20.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Η Επιστροφη των Logi Play Days σημαίνει μοναδικές προσφορές

    Προς τιμήν του εμβληματικού ποντικιού gaming G502, το οποίο συμπληρώνει μια δεκαετία καινοτομίας, η Logitech G ανακοινώνει μια νέα έκδοση των Logi PLAY DAYS. Σε συνεργασία με εμπόρους λιανικής πώλησης και εμπόρους σε όλη την Ευρώπη, οι #LogiPLAYDAYS παρέχουν εξαιρετικές προσφορές σε ένα ευρύ φάσμα απαραίτητου εξοπλισμού gaming.

    “Οι Logi PLAY DAYS είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους gamers και τους streamers να γνωρίσουν τα καλύτερα εργαλεία gaming της Logitech G”, δήλωσε η γνωστή gaming content creator, @DanucD. “Είτε πρόκειται για το διάσημο G502 είτε για άλλα προϊόντα, η Logitech G συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του gaming”.

    Προσφορές των Logi PLAY DAYS

    Στην Ελλάδα, gamers και streamers μπορούν να βρουν αυτές τις προσφορές στα φυσικά και online καταστήματα των γνωστών αλυσίδων: Πλαίσιο, Public και Κωτσόβολος.

    “Μεταξύ των επιλογών που ξεχωρίζουν από τις προσφορές, το διάσημο G502 είναι η κορυφαία”, δήλωσε η streamer παιχνιδιών @MissRage. “Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το ποντίκι συνεχίζει να καινοτομεί. Προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ευκολίας, αφού είναι user-friendly προς τους αρχάριους, αλλά και ακρίβειας επαγγελματικού επιπέδου”.

    “Οι Logi PLAY DAYS είναι η τέλεια ευκαιρία για να βουτήξετε στον εξοπλισμό gaming υψηλών επιδόσεων της Logitech G”, πρόσθεσε ο Γερμανός δημιουργός βίντεο @Papfi. “Όντας πιστός χρήστης του ποντικιού G502 εδώ και χρόνια, μπορώ να βεβαιώσω ότι τίποτα άλλο δε συγκρίνεται με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του. Με κάθε κλικ, βυθίζομαι σε έναν κόσμο διασκέδασης και δράσης, γνωρίζοντας ότι με την Logitech G, ξεκλειδώνω όλες μου τις δυνατότητες στο gaming”.

     Νέος εξοπλισμός για ατελείωτο gaming

    Η έκδοση των Logi PLAY DAYS Μαΐου συμπίπτει με την πρόσφατη παρουσίαση του νέου PRO X 60 της Logitech G, ενός επαγγελματικού, συμπαγούς πληκτρολογίου. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους καλύτερους παίκτες esports στον κόσμο, το PRO X 60, είναι σχεδιασμένο για να κερδίζει.

     Ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερο PLAY

    “Οι Logi PLAY DAYS υπάρχουν για να γιορτάσουν την κουλτούρα του gaming και του streaming και να επιδείξουν τη συνεχή υποστήριξή μας σε όλες τις κοινότητες που μοιράζονται την πίστη και το πάθος μας για τη δύναμη του gaming”, δήλωσε ο Yalcin Yilmaz, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Ευρώπης της Logitech. “Με τη φετινή χρονιά να σηματοδοτεί τη 10ετή επέτειο του ποντικιού gaming με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, το G502 βρίσκεται στο επίκεντρο των Logi PLAY DAYS της φετινής άνοιξης πριν την εμβληματική μας εκδήλωση, Logi PLAY που θα γίνει τον Σεπτέμβριο”.

    Σχετικά με το Logi PLAY

     Το 2022, η Logitech G παρουσίασε το Logi PLAY ως μια πλατφόρμα για να γιορτάσει την κουλτούρα του gaming και του streaming, να εξερευνήσει τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις και να διαμορφώσει το μέλλον του gaming. Οι “Logi PLAY DAYS” ξεκίνησαν το 2023 για να ανταμείψουν την κοινότητα με πρωτόγνωρες προσφορές για τον απαραίτητο εξοπλισμό της Logitech G. Οι Logi PLAY DAYS προσφέρουν επίσης στους εμπόρους λιανικής πώλησης και στους καταναλωτές την ευκαιρία να συμμετάσχουν με ανακοινώσεις νέων προϊόντων και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Σε όλη την Ευρώπη, ομάδες esports, streamers, creators και δημοφιλείς gamers θα συμμετάσχουν στις #LogiPLAYDAYS μέσω διαδικτυακών πλατφορμών.

    Βρείτε τη Logitech G στο logitechG.com, στο company blog και στο @LogitechG.

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles