24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η επιστροφή του Motorola RAZR είναι γεγονός, ως …Binatone Blade

    Η βρετανική εταιρεία Binatone, έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από τη Motorola, για να προχωρήσει στο λανσάρισμα του Binatone Blade, το οποίο θα βασίζεται στο θρυλικό Motorola RAZR. Πρόκειται για μια basic συσκευή, υπό την έννοια ότι περιλαμβάνει εφαρμογές όπως ξυπνητήρι και αριθμομηχανή, όχι όμως και social media apps, όπως τα Facebook και Instagram. Θα διαθέτει και ορισμένα retro games, όπως το φιδάκι και το tetris.

    Binatone Blade

    Θα είναι σε θέση να αναπαράγει MP3, θα υποστηρίζει δυο κάρτες SIM στο εσωτερικό της και πρόσβαση στο Internet, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν αν αυτή θα μπορεί να γίνει μέσω δικτύων 2G, 3G ή 4G. Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, το Binatone Blade θα είναι αρκετά πιο φθηνό από τον προκάτοχο, με κόστος μόλις 50 λιρών ή 66 δολαρίων. Κάτι τέτοιο, το θέτει σε ευθύ ανταγωνισμό με το Nokia 3310 που κοστίζει 41 λίρες / 54 δολάρια περίπου.

    Η εταιρεία, σκοπεύει η συσκευή να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που θέλουν λίγη αποτοξίνωση από τα social media. Μιλώντας στη Sun Online, ο Dino Lalvani, επικεφαλής της Binatone ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς φέρουμε πάνω από ένα κινητό τηλέφωνο σήμερα. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για ένα εταιρικό κινητό ή για προσωπική χρήση, ή απλά για ένα τηλέφωνο που θα έχουμε στις διακοπές μας ή θέλουμε να το δώσουμε για λίγο και στα παιδιά, πλέον σχεδόν κανείς δεν έχει μόνο μια συσκευή πάνω του. Αναπτύξαμε τη συσκευή έχοντας αυτό ακριβώς κατά νου, να είναι μικρή, εύχρηστη και ελαφριά, χωρίς συνάμα να θυσιάζουμε τη διάρκεια μπαταρίας της».

    Το Bitatone Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles