20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η εποχή του live απογειώνεται με το Samsung Galaxy A80

    Η Samsung Electronics ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου Galaxy A80. Κατασκευασμένο για την Εποχή του Live, το Galaxy A80 διαθέτει ουσιαστικές καινοτομίες σε συνδυασμό με μία ασφαλή πλατφόρμα χρήσης.

    galaxy_a80_ghost-white_front

    Live Sharing Εμπειριών

    Για πρώτη φορά σε συσκευή Galaxy, το Galaxy A80 είναι εξοπλισμένο με την επαναστατική περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα της Samsung που διαθέτει φακούς υψηλής ποιότητας για βίντεο και φωτογραφίες εξαιρετικής ανάλυσης. Η περιστρεφόμενη τριπλή κάμερα επιτρέπει, επίσης, αδιάκοπη βιντεοσκόπηση  ανεξαρτήτως μπροστινής ή πίσω όψης χρήσης.

    Είτε πρόκειται για εκδρομή στο βουνό ή για ένα απολαυστικό βραδινό street food, το Galaxy A80 επιτρέπει τη λήψη φωτεινών και καθαρών φωτογραφιών, ανεξαρτήτως φωτισμού, με την κύρια κάμερα των 48ΜΡ. Τώρα, με τον υπερ-ευρυγώνιο (ultra wide) φακό με οπτικό πεδίο 123 μοιρών[1], οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίσουν και να κάνουν share live βίντεο, όλων όσων συμβαίνουν.

    Εξοπλισμένο με Κάμερα Βάθους 3D, το Galaxy A80 διασφαλίζει την αποτύπωση αντικειμένων και στιγμών με περισσότερο βάθος, επιτρέποντας τη δημιουργία κινηματογραφικών clips με λειτουργίες όπως το Βίντεο Εστίασης σε Πραγματικό Χρόνο (Live Focus Video). Επιπλέον, η λειτουργία Εγγραφής Βίντεο Υψηλής Σταθερότητας (Super Steady) φροντίζει να κρατά σταθερό κάθε βίντεο δράσης.

    Εντυπωσιακή Κινηματογραφική Εμπειρία Πολυμέσων

    Το Galaxy A80 διαθέτει την πρώτη Νέα Infinity Οθόνη της Samsung, εκτεταμένη από άκρη σε άκρη, 6.7ιντσών FHD+ Super AMOLED[2]. Με αναλογία προβολής 20:9, η Νέα Infinity Οθόνη επιτρέπει την απερίσπαστη παρακολούθηση περιεχομένου πολυμέσων. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη οπτικο-ακουστική εμπειρία με Dolby Atmos κάθε φορά που χρησιμοποιούν ακουστικά ή ηχεία Bluetooth.

    [1] Η γωνία προβολής προσαρμόστηκε για selfie με την Ultra Wide Κάμερα.
    [2] Η οθόνη έχει μετρηθεί διαγωνίως ως πλήρες ορθογώνιο, χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι στρογγυλεμένες γωνίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles