14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Εύα Καϊλή πιο sexy Ευρωπαία πολιτικός σύμφωνα με τη Sun

    Εν μέσω οικονομικής κρίσης σε όλη την Ευρωζώνη, κάποιοι προσπαθούν να πάρουν μερικές ανάσες που θα διώξουν για λίγο τα “βαριά σύννεφα” της ειδησεογραφίας. Κι όταν μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται ένα αφιέρωμα στις πιο sexy πολιτικούς στην Ευρώπη, αισθάνεσαι μερικά… “ψήγματα” εθνικής υπερηφάνιας όταν ανάμεσα σε αυτές πρωτοστατεί μία Ελληνίδα. Εντάξει… εντάξει… το “χοντρύναμε” με την αναφορά στην “εθνική υπερηφάνια”, αλλά, μερικές φορές, μεταξύ μας, έχουμε ανάγκη από κάτι να “σηκώσει” το ηθικό μας, έστω κι αν είναι δευτερεύον, δε συμφωνείτε;

    Η Εύα Καϊλή, λοιπόν, είναι το κεντρικό πρόσωπο στο αφιέρωμα της αγγλικής Sun όσον αφορά τις πιο sexy γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη. Μπορεί όπως σημειώνει, κυνικά, ο Άγγλος συντάκτης, “η ομορφιά να μην είναι ικανή να αποτρέψει μία καταστροφή της ευρωζώνης ή ακόμη χειρότερα μία κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, παρ’ όλα αυτά οι κυρίες που περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα θα σας κάνουν να “ενδιαφερθείτε” λιγάκι περισσότερο για τις πολιτικές εξελίξεις στην ταλαιπωρημένη μας ήπειρο.

    Μαζί με την ελληνίδα πολιτικό Εύα Καϊλή, που, όπως γράφει η Sun, “φέρνει την ομορφιά αλλά και το μυαλό στο Κοινοβούλιο, καθώς έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής και μηχανικής”, στο αφιέρωμα αναφέρονται η Joanna Mucha, Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Πολωνίας, Η Γαλλίδα Υπουργός Πολιτισμού Aurelie Filippetti, η Ισπανίδα Carme Chacon, πρώην Υπουργός Άμυνας της χώρας, η Ρουμάνα Elena Udrea και η Ιταλίδα Mara Carfagna – η οποία, μάλιστα, έχει ψηφιστεί από το Maxim νο1 στην κατηγορία World’s Hottest Politicians. Απολαύστε τις κυρίες (κάποιες περισσότερο και κάποιες όχι και τόσο οκ).

    Joanna Mucha - Poland's Minister for Sport and Tourism
    Aurelie Filippetti - French Culture Minister
    Carme Chacon - Spanish MP
    Elena Udrea - Romanian MP
    Mara Carfagna - Italian MP

    Πηγή: The Sun

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles