18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Fossil παρουσιάζει τη νέα σειρά smartwatch Gen 5E

    Η Fossil ανανεώνει την γκάμα των smartwatches της με μια νέα σειρά, η οποία παρέχει στους χρήστες της περισσότερες επιλογές που να ταιριάζουν στο προσωπικό τους στιλ. Η νέα σειρά Fossil Gen 5E υπόσχεται να προσφέρει όλες τις κλασικές δυνατότητες της παλαιότερης Gen 5, μαζί με τα πλέον πρόσφατα updates και περισσότερες επιλογές σε μεγέθη. Έτσι, είναι πλέον διαθέσιμα τρία ανδρικά μοντέλα (44mm) και τέσσερα γυναικεία (42mm).

    Όσο για τα χαρακτηριστικά τους, διαθέτουν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 3100, αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 4GB, 1GB RAM, μπαταρία 300 mAh και ακόμη LED flashlight, GPS, σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi, ηχείο, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο.

    Όλα τα smartwatch Gen 5E είναι αδιάβροχα έως και τις 3ATM. Διαθέτουν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, υποστήριξη πληρωμών μέσω NFC, γρήγορη φόρτιση (σε 50 λεπτά φορτίζουν έως το έως 80%), ενώ θα βρείτε δυνατότητα για ειδοποιήσεις ημερολογίου, social watch faces, customizable κλήσεις, καθώς και ηχητικές ειδοποιήσεις. Έρχονται επιπλέον με προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως τα Spotify, Noonlight και Cardiogram.

    Τέλος, οι χρήστες Gen 5E θα έχουν στη διάθεσή τους ό,τι περιλαμβάνεται στις τελευταίες ενημερώσεις των Gen 5 μοντέλων, όπως βελτιστοποιημένη παρακολούθηση δραστηριοτήτων, παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, νέα εμφάνιση για τις λειτουργίες της μπαταρίας, καθώς και ενημερώσεις για εφαρμογές του smartphone σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles