22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μία σελίδα στο Facebook γίνεται… τηλεοπτική εκπομπή

    Μία δημοφιλής σελίδα πραγματικό “φαινόμενο” στο Facebook γίνεται τηλεοπτική εκπομπή. Το “I fucking love science” της 25χρονης Βρετανίδας Elise Andrew θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες του Science Channel στα τέλη του 2014.

    i-fucking-love-science

    Η τηλεοπτική εκπομπή, που θα έχει διάρκεια μία ώρα, θα περιλαμβάνει μία μίξη ζωντανής δράσης και animations, διατηρώντας το όνομα της δημοφιλούς Facebook page.

    Τα νέα για τη μεταφορά του “I fucking love science” στην τηλεόραση ανακοίνωσε ο Craig Ferguson, δημοφιλής κωμικός και τωρινός οικοδεσπότης του Late Late Show στο CBS -με αρκετές ωστόσο… science ανησυχίες μέσω video-μηνύματος στο SXSW festival στο Austin του Texas.

    “Η επιστήμη έχει ένα άτακτο μυστικό – ότι όλα τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους και αυτό το show θα εξερευνήσει την τυχαιότητα της” ανέφερε ο Ferguson στο μήνυμά του.

    H Andrew δημιούργησε τη Facebook σελίδα “I fucking love science” το Μάρτιο του 2012, χωρίς, φυσικά, τότε να φανταζόταν την απήχηση που θα σημείωνε. Αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 10 εκατ. fans στο Facebook, έχει πλέον το δικό της site, ενώ τώρα ανοίγει τα “φτερά” της και τηλεοπτικά.

    Στόχος της εκπομπής φαίνεται πως είναι να φέρει την επιστήμη με ένα διαφορετικό τρόπο στην τηλεόραση, ώστε να γίνει αποδεκτή και από το μέρος του κοινού που δε γοητεύεται από εκπαιδευτικού τύπου προγράμματα. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles