18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Google αποκάλυψε επίσημα το Pixel Fold

    Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η Google επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του Pixel Fold, καθώς το επερχόμενο foldable αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε ένα video που ανέβηκε στο Twitter και στο YouTube.

    Η εταιρεία αναμενόταν να αποκαλύψει το Pixel Fold την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, η Google προσφέρει μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη συσκευή πριν από το launch event.

    Όπως μαρτυρούσαν και οι διαρροές, το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Google διαθέτει vertical hinge, που όταν ανοίγει αποκαλύπτει μια άνετη οθόνη όπως αυτή του Samsung Galaxy Fold. Όταν το Pixel Fold είναι κλειστό, o χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρότερη οθόνη αφής που βρίσκεται στη μία πλευρά της συσκευής. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η τιμή του Pixel Fold θα ξεκινά από 1,700 $ και θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

    Λέγεται ότι έρχεται με ένα Tensor G2 chipset της Google, ίδιο με αυτό των συσκευών της σειράς Pixel 7, εξωτερική οθόνη των 5.8 ιντσών και εσωτερική των 7.6 ιντσών. Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, φήμες θέλουν να αντέχει 24 ώρες με regular use και περισσότερες από 72 ώρες με ενεργοποιημένο το Extreme Battery Saver mode.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung SmartThings Find: Επεκτείνεται με περισσότερους από 300 εκατ. κόμβους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles