20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Google επιβεβαιώνει ότι το Ice Cream Sandwich δεν υποστηρίζει Flash (προς το παρόν)

    Οι λίγοι -προς το παρόν- τυχεροί κάτοχοι του Galaxy Nexus, έχουν διαπιστώσει ότι η πρώτη συσκευή της αγοράς με ενσωματωμένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού Android (Ice Cream Sandwich) δε διαθέτει ενσωματωμένο Adobe Flash Player, ούτε παρέχει πρόσβαση σε download γι’ αυτόν από το Android market.

    Η Google επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και ότι η υποστήριξη για Flash θα έρθει μόνο εφόσον η Adobe ενημερώσει τη mobile version του Flash Player για το Android 4.0. Έως τότε δεν υπάρχει η δυνατότητα να “φορτώσετε” ούτε τη νεότερη, αλλά ούτε και κάποια από τις παλαιότερες εκδόσεις του Flash Player στο Ice Cream Sandwich.

    Αυτή η εξέλιξη ήταν, πάντως, αναμενόμενη, τη στιγμή που η Adobe ανακοίνωσε, πριν λίγες ημέρες, ότι δε θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη mobile version του Flash. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι κάτοχοι μίας συσκευής με ICS δε θα μπορέσουν ποτέ να ενσωματώσουν το Flash στο κινητό τους, καθώς η Adobe σκοπεύει να διαθέσει την τελευταία έκδοση του Flash Player για κινητά και στη νέα έκδοση του Android, χωρίς βέβαια δυνατότητα για περαιτέρω ενημερώσεις – κάτι που θα συμβαίνει έτσι κι αλλιώς τη στιγμή που ο Mobile Flash Player σταματά να αναπτύσσεται.

    Όπως και να έχει, αν είστε fan του Flash, θα πρέπει σιγά σιγά να συνηθίσετε στην ιδέα ότι αυτό απομακρύνεται από τα κινητά σας… H ώρα της HTML 5 φαίνεται πως ήρθε για τα καλά.

    Πηγή: Slash Gear

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles