BREAKING

0

Η Google υπενθυμίζει να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο που διατηρείτε στο Google+. Οριστικό κλείσιμο στις 2 Απριλίου

Το γνωρίζουμε καιρό, αλλά τώρα έρχεται ακόμη μία υπενθύμιση. Το πείραμα του Google+ ξεκάθαρα ΔΕΝ πέτυχε και η Google μάς ζητά για (τελευταία ίσως) φορά να αποθηκεύσουμε το περιεχόμενο που διατηρούμε σ' αυτό, πριν το οριστικό κλείσιμο της υπηρεσίας. Αυτό θα συμβεί στις 2 Απριλίου, με την Google να συνιστά να ξεκινήσουμε την αποθήκευση νωρίτερα πριν από την 31 Μαρτίου.

google-plus

Ακολουθεί το μήνυμα που έχει σταλεί στους χρήστες του Google+

Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή διατηρείτε περιεχόμενο στο Google+για τον προσωπικό σας λογαριασμό ή κάποια σελίδα Google+ που διαχειρίζεστε.

Αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι στις 2 Απριλίου 2019 θα τερματίσουμε τη λειτουργία του Google+ για το ευρύ κοινό και θα ξεκινήσουμε τη διαγραφή περιεχομένου από τους προσωπικούς λογαριασμούς του Google+. Θα διαγραφούν επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το Google+ που υπάρχουν στο Αρχείο λευκωμάτων σας και στις σελίδες σας Google+.

Η λήψη του περιεχομένου σας από το Google+ ενδέχεται να διαρκέσει κάποιο χρόνο, οπότε ξεκινήστε πριν από την 31η Μαρτίου του 2019.

Κανένα άλλο προϊόν Google (όπως το Gmail, οι Φωτογραφίες Google, το Google Drive, το YouTube) δεν θα τερματιστεί στο πλαίσιο του τερματισμού λειτουργίας του Google+ για το ευρύ κοινό: ο λογαριασμός Google που χρησιμοποιείτε για σύνδεση σε αυτές τις υπηρεσίες θα διατηρηθεί ως έχει. Λάβετε υπόψη ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαθέτουν ήδη αντίγραφα ασφαλείας στις Φωτογραφίες Google δεν πρόκειται να διαγραφούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ολοκληρωμένη συλλογή Συνήθων ερωτήσεων για τον τερματισμό λειτουργίας του Google+.

Από όλους εμάς στην ομάδα του Google+, ευχαριστούμε που κάνατε το Google+ ένα τόσο ιδιαίτερο μέρος.

 

0 Comment