17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Harman Kardon δίνει το ρυθμό στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής

    Η Harman Kardon, κορυφαία εταιρεία ηχείων υψηλής ποιότητας, ανακοινώνει την υποστήριξη της στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής. Ο μεγαλύτερος θεσμός αρχιτεκτονικής που αναδεικνύει τα κορυφαία έργα και τους δημιουργούς τους στην Κύπρο, επιστρέφει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, για να βραβεύσει τις καλύτερες και τους καλύτερους του συναρπαστικού αυτού κόσμου.

    Στην λαμπερή τελετή των βραβείων και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η Harman Kardon θα δώσει το παρών της με τα τρία νέα Bluetooth ηχεία που λάνσαρε πρόσφατα στην Κύπρο, τα οποία απογειώνουν την ακουστική εμπειρία, χάρη στην καινοτομία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους!

    Τα κορυφαία ηχεία της Harman Kardon που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την αισθητική στον χώρο της εκδήλωσης, είναι:

    • Το harman/kardon Luna, που ξεχωρίζει για τον υψηλής ποιότητας ήχο, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική του σιλουέτα. Χάρις στο προηγμένο σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων και το λογισμικό που ενσωματώνει, εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου προσφέροντας 12 ώρες συνεχούς μουσικής απόλαυσης.

    • Το πολυαναμενόμενο harman/kardon Aura Studio 4, συνδυάζει τον εξαιρετικό ήχο με σχεδίαση που καθηλώνει, ένα σύμβολο ευφυούς σχεδιασμού και απόδοσης που μετατρέπει την εμπειρία του ήχου σε τέχνη και αποθεώνει την πολυαισθητηριακή εμπειρία.

    • Το harman/kardon Go + Play 3 επιστρέφει επανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, διατηρώντας όμως τη χαρακτηριστική ημικυκλική του σιλουέτα. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες, μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εργονομική λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο.

    Εκτός από τα πιο πάνω ηχεία, στην εκδήλωση θα βρίσκεται και το harman/kardon Onyx Studio 8, το οποίο διακρίνεται για τον ξεχωριστό ήχο και σχεδιασμό του.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Harman Kardon, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στο https://www.spartilia.com.cy/ & Harman Kardon – Spartilia και τα social media.

    Facebook: https://www.facebook.com/harmankardongreece

    Instagram: Harman Kardon Greece & Cyprus (@harmankardongreece) | Instagram profile

    Linkedin: https://cy.linkedin.com/company/spartilia-s-a

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles