20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία!

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης, με θερμό υποστηρικτή την Harman Kardon. Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28/11, στην οποία βραβεύτηκαν τα κορυφαία έργα και ταλέντα στον χώρο του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής.

    Η Harman Kardon έδωσε δυναμικά το παρών της στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας. Στον ειδικά  διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στον χώρο, η Harman Kardon προσέφερε μια μοναδική ακουστική εμπειρία στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας τα τρία νέα Bluetooth ηχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Κύπρο:

    Το harman/kardon Luna, με τον υψηλής ποιότητας ήχο και μινιμαλιστικό design, το harman/kardon Aura Studio 4 με την εξαιρετική απόδοση του και τον μοναδικό σχεδιασμό, καθώς και το harman/kardon Go + Play 3 με το ανανεωμένο του design.

    Οι καλεσμένοι των βραβείων απόλαυσαν την εξαιρετική απόδοση των ηχείων καθώς και την εργονομική σχεδίαση που ενσωματώνει τεχνολογία κορυφαίας ποιότητας. Η Harman Kardon, συμπράττοντας με τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, αναγνώρισε την αριστεία στον σχεδιασμό και την καινοτομία, ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ ήχου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Harman Kardon, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στο https://www.spartilia.com.cy/ & Harman Kardon – Spartilia και τα social media:

    Facebook: https://www.facebook.com/harmankardongreece

    Instagram: Harman Kardon Greece & Cyprus (@harmankardongreece) | Instagram profile

    Linkedin: https://cy.linkedin.com/company/spartilia-s-a

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles