13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC δηλώνει πως δεν σχεδιάζει τη δημιουργία ενός Android smartwatch

    Ο Chialin Chang, πρόεδρος του τμήματος φορητών συσκευών της HTC, τόνισε πως η εταιρεία του δεν έχει στόχο να δημιουργήσει ένα Android smartwatch. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης με γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα, στην οποία ανέφερε συγκεκριμένα: «Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δε θα δημιουργήσουμε ένα Android smartwatch. Θεωρώ πως δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε επαρκή εμπειρία στο χώρο αυτό. Δείτε την Apple για παράδειγμα, της οποίας οι πωλήσεις του Apple Watche κινούνται πτωτικά. Δε θα διαθέσουμε ένα smartwatch βραχυπρόθεσμα».

    HTC

    Οι δηλώσεις αυτές αναμένεται να βάλουν ένα τέλος στις φήμες για ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός νέου wearable gadget, με την ονομασία Ηalfbeak εκ μέρους της HTC. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για πόσο ακριβώς διάστημα η εταιρεία θα απέχει από το συγκεκριμένο χώρο, ωστόσο μερικοί υποστηρίζουν πως δε θα επιστρέψει, τουλάχιστον μέχρι να αντιστραφεί το κλίμα στην αγορά.

    Η Google από την μεριά της δε φαίνεται να ανησυχεί για τις συνθήκες της αγοράς και σκοπεύει να παρουσιάσει δυο νέα Android Wear smartwatches, τα οποία θα έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με κάποιον άλλον κατασκευαστή, όπως ακριβώς έγινε και με τα Pixel smartphones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles