12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI Mate 20 Series!

    H Huawei παρουσίασε σήμερα την πολυαναμενόμενη σειρά των κορυφαίων smartphones HUAWEI Mate 20 Series.

    Αποτελώντας ορόσημο στην ιστορία της σειράς Mate, η σειρά HUAWEI Mate 20 Series ενσωματώνει την επιτομή της καινοτομίας. Σχεδιασμένα με την πλέον ισχυρή και εξελιγμένη τεχνολογία επεξεργαστικής ισχύος στη βιομηχανία, τα κορυφαία αυτά smartphones της Huawei υψώνουν τον πήχη και θέτουν νέα δεδομένα στην κατηγοριοποίηση των smartphones το 2018.

    Η σειρά HUAWEI Mate 20 Series είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Kirin 980, τον πλέον εξελιγμένο επεξεργαστή στον κόσμο τόσο σε απόδοση όσο και σε πυκνότητα transistors. Κατασκευασμένος με το προηγμένο σύστημα 7 νανομέτρων και ενσωματώνοντας πανίσχυρους πυρήνες βασισμένους στον Cortex-A76 αλλά και κάρτα γραφικών Mali-G76, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής παρέχει βελτιωμένη απόδοση και πρωτόγνωρα ομαλή εμπειρία χρήσης.

    Mate 20_1

    Ο νέος φορτιστής 40W HUAWEI SuperCharge, ο φορτιστής 15W HUAWEI Wireless Quick Charge και οι μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας εξασφαλίζουν στους χρήστες μέγιστη αυτονομία. Η κάμερα σε διάταξη πλέγματος (Matrix Camera System) περιλαμβάνει έναν Ultra Wide Angle φακό από τη Leica που επιτρέπει στον χρήστη όχι μόνο ευρυγώνιες λήψεις αλλά και λήψεις macro σε πολύ κοντινή απόσταση από τον φακό. Το μοτίβο Hyper Optical στην οπίσθια γυάλινη όψη συνδυάζει περίτεχνα το φώς και τη σκιά δημιουργώντας έτσι ένα οπτικό εφέ που μαγνητίζει τα βλέμματα. Το Matrix Camera System υιοθετεί τον ευρηματικό σχεδιασμό τεσσάρων σημείων – Four-Point Design – που αποπνέει προσωπικότητα, προσδίδοντας στη συσκευή μια μοναδική οπτική ταυτότητα που αναγνωρίζεται ακόμη και από απόσταση.

    Η σειρά HUAWEI Mate 20 Series έρχεται με το EMUI 9.0, ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη βασισμένο στο λειτουργικό Android P μέσα από το οποίο ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει με ευκολία εφαρμογές γραφείου και ψυχαγωγίας με ένα άγγιγμα ή μια κίνηση.

    Η σειρά HUAWEI Mate 20 Series περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές συσκευές: τις  HUAWEI Mate 20, και HUAWEI Mate 20 Pro στις 6.39 ίντσες και τις HUAWEI Mate 20 X στις 7.2 ίντσες και το PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS στις 6.53 ίντσες

    “Τα smartphones παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο. Η σειρά HUAWEI Mate 20 Series είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά της – ένας σύντροφος (mate) των καταναλωτών, που τους συνοδεύει και τους δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια πλούσια, πιο γεμάτη ζωή με ανώτερη νοημοσύνη, απαράμιλλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και κάμερα υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο Richard Yu, Επικεφαλής του Τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων της Huawei.   

    Mate 20 Pro

    Κορυφαία απόδοση και αυτονομία 

    Το SoC στον πυρήνα των smartphones παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση και στην επάρκεια της συσκευής. Κατασκευασμένο με τον προηγμένο επεξεργαστή 7 νανομέτρων, ο Kirin 980 ενσωματώνει 6.9 δισεκατομμύρια τρανσίστορς σε μια επιφάνεια μόλις 1 τετραγωνικού εκατοστού.

    Σε σχέση με τον προκάτοχό του Kirin 970, ο Kirin 980 είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή 75% πιο ισχυρό, κάρτα γραφικών πιο ισχυρή κατά 46% και μονάδα τεχνητής νοημοσύνης πιο ισχυρή κατά 226%. Επιπλέον, η αποδοτικότητα των επιμέρους μονάδων έχει επίσης αυξηθεί: ο επεξεργαστής είναι κατά 57% πιο αποδοτικός, η κάρτα γραφικών πιο αποδοτική κατά 178% και η μονάδα τεχνητής νοημοσύνης πιο αποδοτική κατά 182%.

    Ο Kirin 980 είναι ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί πυρήνες βασισμένους στον Cortex-A76. Το chipset είναι σχεδιασμένο με μια καινοτόμο διάταξη 3 επιπέδων και περιλαμβάνει 2 πυρήνες πολύ μεγάλου μεγέθους βασισμένους στον Cortex-A76, 2 πυρήνες μεγάλου μεγέθους βασισμένους στον Cortex-A76 και 4 πυρήνες μικρού μεγέθους βασισμένους στον Cortex-A55. Αυτό παρέχει στον επεξεργαστή την ευελιξία να κατανέμει τις επεξεργαστικές απαιτήσεις στους κατάλληλους πυρήνες προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις απαιτήσεις των εφαρμογών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση του SoC και ενισχύοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο Kirin 980 είναι ο πρώτος επεξεργαστής που ενσωματώνει διπλή μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (Dual-NPU) χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη εξασφαλίζει υψηλότερη επεξεργαστική δύναμη ικανή να υποστηρίξει όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με αυτή.

    Το HUAWEI Mate 20 Pro αποτελεί το πρώτο smartphone παγκοσμίως που υποστηρίζει το πρωτόκολλο 4.5G LTE Cat. 21 , επιτρέποντας στους καταναλωτές να κατεβάσουν αρχεία σε ταχύτητες έως και 1.4Gbps. Υποστηρίζει επίσης ταχύτερη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi – ένα video μεγέθους 2GB χρειάζεται μόλις 10 δευτερόλεπτα για να κατέβει. Η κορυφαία ναυαρχίδα υποστηρίζει επίσης τεχνολογία dual-band (L1+L5) GPS. Η τεχνολογία AI GPS Satellite Selection ενισχύει την ακρίβεια της θέσης σε μία ευρεία γκάμα συνθηκών. 

    Εκτός από εξαιρετικές επιδόσεις, η σειρά HUAWEI Mate 20 Series προσφέρει επαναστατικές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το HUAWEI Mate 20 Pro έρχεται με μία μπαταρία, υψηλής πυκνότητας 4200mAh και υποστηρίζει τη λειτουργία 40W HUAWEI SuperCharge, που φορτίζει τη συσκευή σε ποσοστό 70% σε διάστημα μόλις 30 λεπτών. Η ασφάλεια της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland.

    Επιπλέον, το HUAWEI Mate 20 Pro υποστηρίζει λειτουργία ασύρματης φόρτισης 15W HUAWEI Wireless Quick Charge, την ταχύτερη λύση ασύρματης φόρτισης της αγοράς και Wireless Reverse Charge, που επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργήσει ως power bank και να φορτίσει επιλεγμένες συσκευές που υποστηρίζουν τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

    Το HUAWEI Mate 20 X ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh και είναι εξοπλισμένο με το επαναστατικό σύστημα ψύξης Huawei super cool που αξιοποιεί έναν συνδυασμό γραφένιου και ενός θαλάμου ατμών για να προσφέρει καταπληκτικές επιδόσεις ψύξης. Με το νέο σύστημα ψύξης, η CPU και η GPU του HUAWEI Mate 20 X μπορούν να παραμένουν σε πλήρη λειτουργία για εκτεταμένη περίοδο και προσφέρουν ευχάριστη εμπειρία gaming στους καταναλωτές. Το HUAWEI super cool system σηματοδοτεί την αξιοποίηση του γραφένιου για την ψύξη ενός smartphone.

    Mate 20 Pro_Black_Rear-30_Right (Large)

    Matrix Camera System

    Χτίζοντας πάνω στα θεμέλια του συστήματος κάμερας της σειράς HUAWEI P20 Series, η Huawei ενίσχυσε το Huawei Mate 20 Pro με μία πανίσχυρη προσθήκη,  έναν Leica Ultra Wide Angle 16mm φακό. Η διευρυμένη προοπτική δημιουργεί μία ευρύτερη αίσθηση χώρου  και προσθέτει ένα εφέ τριών διαστάσεων στις εικόνες. Το νέο σύστημα κάμερας υποστηρίζει επίσης macro distance, που αιχμαλωτίζει αντικείμενα  σε απόσταση έως και 2,5 εκατοστά από τον φακό με απαράμιλλη όμως ευκρίνεια. Η προσθήκη του ultra-wide angle φακού και της υποστήριξης macro συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά της Τριπλής Κάμερας Leica, μετατρέποντάς τη σε μια πραγματικά all-round κάμερα, έτοιμη να απαθανατίσει κάθε στιγμή δράσης.

    Το Huawei Mate 20 Pro είναι εξοπλισμένο με μία κύρια κάμερα των 40MP, μία ultra wide-angle κάμερα των 20MP και μία telephoto κάμερα των 8MP. Και οι τρεις φακοί μαζί υποστηρίζουν μία ευρεία γκάμα εστιακών μηκών (αντίστοιχο των επιδόσεων ενός φακού zoom 16-270mm), δίνοντας του την δυνατότητα να μιμηθεί τα αποτελέσματα των επαγγελματικών καμερών.

    Στη σειρά HUAWEI Mate 20 Series θα βρει κανείς και το AI Cinema Mode. Αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη, η σειρά HUAWEI Mate 20 Series μπορεί να εντοπίσει ανθρώπους και να εκτελέσει αποκορεσμό στα χρώματα γύρω από αυτούς για να τους δώσει έμφαση. Η λειτουργία AI Spotlight Reel αναγνωρίζει αρχεία βίντεο με κοινό ύφος και δημιουργεί αυτόματα μια νέα μονταρισμένη εκδοχή διάρκειας 10 δευτερολέπτων, εξ’ ολοκλήρου από τα επιμέρους στιγμιότυπα.

    Τόσο το HUAWEI Mate 20 Pro όσο και το PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS υποστηρίζουν λειτουργία 3D Face Unlock. Η λύση επικυρώνει άμεσα και με ασφάλεια χρήστες μέσα σε 0,6 δευτερόλεπτα με εσφαλμένο ποσοστό αποδοχής κάτω του 1/1,000,000. Αξιοποιώντας το 3D Depth Sensing Camera System που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των συσκευών, οι δύο συσκευές μπορούν να διαβάσουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά προσώπου ενός θέματος και να αναγνωρίσουν ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες. Εκτός από την αναγνώριση του χρήστη, αυτή η σειρά από αισθητήρες βοηθά και στη λειτουργία του portrait beautification οδηγώντας σε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

    Το περιβάλλον χρήστη EMUI 9.0 προσφέρει μια πραγματικά ποιοτική ζωή

    Η σειρά HUAWEI Mate 20 Series έρχεται με το EMUI 9.0, ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη βασισμένο στο λειτουργικό Android P. Μέσω αλγόριθμων self-learning τεχνητής νοημοσύνης, ενός ολοκληρωμένου συστήματος κατανομής πόρων και ενός εξαιρετικά βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος Android, το EMUI 9.0 προσφέρει μία «αειθαλή» εμπειρία – καθώς η εμπειρία χρήσης παραμένει ομαλή ακόμα και ύστερα από εκτενή χρήση.

    Το EMUI 9.0 ενσωματώνει ένα ενιαίο, εργονομικό design και ένα βελτιωμένο μενού ρυθμίσεων. Η νέα υποστήριξη gesture navigation επιτρέπει στους χρήστες να αλληλοεπιδρούν απρόσκοπτα με τις συσκευές τους χρησιμοποιώντας μόνο κινήσεις και αγγίγματα. Το περιβάλλον παρουσιάζει επίσης νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που δίνουν στη σειρά HUAWEI Mate 20 Series τη δυνατότητα να αποδίδει καλύτερα ή να βελτιώνει μια σειρά εργασιών, από αναγνώριση αντικειμένων και μέτρηση θερμίδων . Αξιοποιώντας τη λειτουργία 3D Live Object Modeling, οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό avatar και να αλληλοεπιδράσουν μαζί του.

    Ως βασικός πυλώνας υποστήριξης του all-connected, all-scenario οικοσυστήματος της Huawei, η λειτουργία Huawei Share 3.0 προσφέρει επαναστατικές βελτιώσεις στην διασύνδεση συσκευών, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ smartphones και PC. Αυτή πρόκειται για μία καινοτόμα λύση από τη Huawei που επιτρέπει τη διασυνδεσιμότητα συσκευών. Αλλάζει τα δεδομένα στους τρόπους με τους οποίους μεταφέρονται οι εικόνες και τα βίντεο: μόνο ένα άγγιγμα αρκεί για να πραγματοποιηθεί σύνδεση μεταξύ smartphone και PC για εύκολη και γρήγορη ανταλλαγή αρχείων.

    Φουτουριστικός Σχεδιασμός

    Ως μια έκφραση του DNA της σειράς Huawei Mate Series, όλες οι συσκευές διαθέτουν FullView οθόνη με υψηλό screen-to-body ratio. Κατασκευασμένες με συμπαγή τρόπο, κάθε μία από τις συσκευές, από το HUAWEI Mate 20 Pro των 6.39 ιντσών έως και το HUAWEI Mate 20 X των 7.2 ιντσών μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν με το ένα χέρι.

    Η μαγεία των φυσικών στοιχείων έχει αποτυπωθεί στον σχεδιασμό της νέας σειράς HUAWEI Mate 20 Series. Το σασί είναι κυρτό και στις οκτώ γωνίες του – ένα κομψοτέχνημα τόσο στην όψη όσο και στην αφή. Όσον αφορά στο PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS, η Huawei και η Porsche Design συνδύασαν με έξυπνο τρόπο στοιχεία από πίστα αγώνων με premium υλικά για να δημιουργήσουν μία συσκευή που αποπνέει κομψότητα και προσφέρει ένα σταθερό και εργονομικό κράτημα.    

    Η διάταξη της κάμερας σε πλέγμα (Matrix Camera) στο πίσω μέρος των συσκευών, προσφέρει στη σειρά Huawei Mate 20 Series ένα ξεχωριστό, φουτουριστικό look. Τοποθετημένες σε τετράγωνο πλέγμα, οι τέσσερις θέσεις για την κάμερα και τους αισθητήρες πλαισιώνονται από μεταλλικούς δακτυλίους, παράγοντας ένα avant-garde look που είναι ταυτόχρονα δυναμικό και ξεχωριστό. Η σειρά ναυαρχίδων έρχεται με ένα νέο χρώμα, αυτό του Emerald Green, που είναι θαυμάσιο όπως το ομώνυμο πετράδι. Το Hyper Optical Pattern στο γυάλινο πίσω μέρος της συσκευής, αξιοποιεί ένα άψογο εφέ λεπτών γραμμών που είναι ανθεκτικό, αντιολισθητικό και δεν αφήνει σημάδια από δαχτυλιές. Οι συσκευές διατηρούν την πεντακάθαρη εμφάνισή τους ακόμα και ύστερα από εκτενή χρήση.

    Διαθεσιμότητα και Τιμή

    Το νέο HUAWEI Mate 20 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις αρχές Νοεμβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1.049 Ευρώ* στις αποχρώσεις Black, Midnight Blue και Twilight ενώ όσοι το προπαραγγείλουν από σήμερα, θα πάρουν δώρο το νέο Smartwatch HUAWEI GT, αξίας 249 Ευρώ*.

    *Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και είναι προτεινόμενη τιμή λιανικής καθώς η τελική τιμή διαμορφώνεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles