19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων AirEngine Wi-Fi 6

    Η Huawei παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο, τα προϊόντα της σειράς AirEngine Wi-Fi 6, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 10 νέα μοντέλα σημείων πρόσβασης Wi-Fi 6 (AP). Αυτά τα ολοκαίνουργια προϊόντα είναι ιδανικά για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εισέλθουν στην εποχή του πλήρους ασύρματου δικτύου Campus. Με τη βοήθεια αυτών των νέων προσθηκών, οι επιχειρήσεις θα επιταχύνουν το ταξίδι τους στο ψηφιακό μετασχηματισμό, δημιουργώντας πλήρως συνδεδεμένα, ασύρματα Campus δίκτυα γραφείου και χώρων παραγωγής με πρωτοφανή επίπεδα υπηρεσιών και εμπειρία εξυπηρέτησης.

    Από αυτά τα νέα προϊόντα, η ναυαρχίδα AirEngine 8760 AP παρέχει ρυθμό δεδομένων air-interface έως 10,75 Gbps, διπλάσιο του μέσου όρου της βιομηχανίας. Αυτό το AP επιτυγχάνει ρυθμό δεδομένων air-interface άνω των 10 Gbps, ορίζοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τα προϊόντα Wi-Fi 6.

    Η Huawei παρουσίασε τρεις σειρές προϊόντων: τις AirEngine 8700, AirEngine 6700 και AirEngine 5700, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών κάλυψης. Αυτές οι σειρές θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία δικτύου στα ακόλουθα σενάρια:

    • Σενάρια πρόσβασης τερματικών υψηλής πυκνότητας, όπως χώροι γραφείων, αίθουσες συνεδριάσεων, στάδια, τερματικά κτίρια και σταθμοί
    • Σενάρια εφαρμογών για βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD), όπως διδασκαλία Εικονικής/ Επαυξημένης πραγματικότητας (VR/AR) και τηλεδιάσκεψη 4K/8K
    • Campus-wide mobile σενάρια παραγωγής, όπως ρομπότ με Αυτοματοποιημένο Καθοδηγούμενο Όχημα (AGV)
    • Σενάρια σύγκλισης IoT και Wi-Fi, σε εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ και έξυπνες πανεπιστημιουπόλεις
    • Σενάρια υπηρεσιών εξωτερικού δημόσιου δικτύου, σε πλατείες και δρόμους

    Ο Tam Dell’Oro, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Dell’Oro, ανέφερε για το Wi-Fi 6: «Βλέπουμε ότι το Wi-Fi 6 αρχίζει να αυξάνεται σημαντικά καθώς η αγορά μετακινείται από τους πρώτους χρήστες αυτής της νέας τεχνολογίας στη μαζική αγορά μέσα στο 2020. Οι κατασκευαστές προωθούν τώρα την τεχνολογία δεύτερης γενιάς Wi-Fi 6 και περνούν κατά μήκος των πλούσιων λειτουργιών σε τιμές που δεν υπερβαίνουν πολύ τα Wi-Fi 5 ή τα Wi-Fi 4 προϊόντα».

    Καθώς οδηγούμαστε σταδιακά στην εποχή του πλήρους ασύρματου Campus, τα δίκτυα Wi-Fi 6 πρέπει να έχουν αυτά τα τρία ξεχωριστά χαρακτηριστικά: αστραπιαία ταχύτητα, always-on mobility και ταχύτητα 100 Mbps @ παντού.

    Η Huawei αποκάλυψε τα προϊόντα της σειράς AirEngine Wi-Fi 6, συμπεριλαμβανομένων 10 νέων Wi-Fi 6 μοντέλων σημείου πρόσβασης (AP).

    Αστραπιαία Ταχύτητα: Το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 παρέχει ταχύτητα air-interface 10,75 Gbps, επιτυγχάνοντας για πρώτη φορά ρυθμό air-interface υψηλότερο από την τιμή του ενσύρματου δικτύου στο επίπεδο πρόσβασης στο δίκτυο Campus. Το AirEngine Wi-Fi 6 έχει σχεδιαστεί με τον μεγαλύτερο αριθμό spatial streams της βιομηχανίας (16 συνολικά), επιτυγχάνοντας ρυθμό δεδομένων διασύνδεσης / air-interface έως 10,75 Gbps, διπλάσιο του μέσου όρου της βιομηχανίας.

    Alwayson mobility: Το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 ξεχωρίζει για θέματα μεγάλης κάλυψης, απώλειας μηδενικών πακέτων και εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ποιότητας του δικτύου των κρίσιμων υπηρεσιών των επιχειρήσεων και διασφαλίζοντας μηδενικές διακοπές.

    Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα Wi-Fi 6 της βιομηχανίας, το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 διπλασιάζει την ισχύ του σήματος, προσφέρει 20% μεγαλύτερη απόσταση κάλυψης και εξασφαλίζει μηδενική υποβάθμιση σήματος στην άκρη. Επιπλέον, η μοναδική τεχνολογία περιαγωγής με μηδενικές απώλειες της Huawei διασφαλίζει τη μηδενική απώλεια πακέτων για βασικές υπηρεσίες κατά την περιαγωγή και επιτυγχάνει ρυθμό επιτυχίας περιαγωγής 100%, παρέχοντας πιο σταθερές λειτουργίες κινητής τηλεφωνίας και εργασίας γραφείου.

    100 Mbps @ παντού: Το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 βασίζεται στις πρωτοποριακές τεχνολογίες 5G της Huawei, επιτυγχάνοντας τη συνεχή δικτύωση σε κλίμακα “100 Mbps @ παντού”. Στη βιομηχανία Wi-Fi, η διασφάλιση του αδιάλειπτου εύρους ζώνης και της εμπειρίας για κάθε τερματικό σταθμό σε κλίμακα συνεχούς δικτύωσης αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Για να ξεπεραστεί αυτή η πρόκληση, το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 έχει ενσωματώσει πολλές τεχνολογίες αιχμής 5G στο δίκτυο Wi-Fi. Κατά συνέπεια, σε σενάρια τερματικής πρόσβασης υψηλής πυκνότητας, κάθε τερματικό μπορεί να αποκτήσει σταθερή ταχύτητα 100 Mbps οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

    Η Huawei δεν παύει ποτέ να συνδυάζει τις καινοτομίες του AirEngine Wi-Fi 6 με συγκεκριμένα σενάρια πελατών, προκειμένου να αποφέρει μεγαλύτερα οφέλη σε αυτούς.

    • Σε σενάρια επιχειρήσεων, το Huawei AirEngine θα επιταχύνει τα έξυπνα γραφεία. Οι εργαζόμενοι θα μετατοπιστούν από την παραδοσιακή επικοινωνία μέσω φωνής και κειμένου σε καθορισμένους χώρους εργασίας με πιο αποτελεσματική συνεργασία με βίντεο HD και αλληλεπιδραστικές εφαρμογές σε οποιαδήποτε τοποθεσία.
    • Σε σενάρια εκπαίδευσης, το Huawei AirEngine θα προωθήσει την ταχεία διάδοση της άμεσης διδασκαλίας με τη βοήθεια AR/VR. Οι μαθητές θα μεταμορφώσουν τον τρόπο εκμάθησης τους, μεταβάλλοντας τον από τα παραδοσιακά εγχειρίδια στην άμεση διαδραστική εκμάθηση. Αυτή η αλλαγή θα καταστήσει την εκμάθηση πιο ελκυστική και θα προσφέρει ποιοτικούς πόρους εκπαίδευσης σε σπουδαστές που ζουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, προωθώντας την ισότητα στην εκπαίδευση.
    • Σε σενάρια κατασκευής και εφοδιαστικής αλυσίδας, το Huawei AirEngine θα καταστήσει πραγματικότητα τα μη επανδρωμένα εργοστάσια και κέντρα διανομής. Τα ευφυή ρομπότ θα ενταχθούν για να χειριστούν επαναλαμβανόμενες, μηχανικές και επικίνδυνες εργασίες, οδηγώντας τα εργοστάσια στην αυτοματοποιημένη παραγωγή.
    • Σε σενάρια δημόσιων υπηρεσιών, το Huawei AirEngine θα μετασχηματίσει την ποιότητα των υπηρεσιών, θα προωθήσει οργανισμούς δημόσιας υπηρεσίας να προσφέρουν εξατομικευμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και θα ενισχύσουν την ικανοποίηση των πελατών.

    Η Huawei λάνσαρε το πρώτο εμπορικό προϊόν του κλάδου Wi-Fi 6 το 2017. Από τότε, το προϊόν αυτό αναγνωρίστηκε ευρέως και αναπτύχθηκε γρήγορα σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Η Huawei κατέχει την πρώτη θέση τόσο στις παγκόσμιες (εκτός της Βόρειας Αμερικής) όσο και στις κινεζικές αγορές Wi-Fi 6, σύμφωνα με το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς Wi-Fi 6 εσωτερικού AP από το τρίτο τρίμηνο του 2018 μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2019 από τον όμιλο Dell’Oro.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Huawei AirEngine Wi-Fi 6 website.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles