23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς την ανάπτυξη του HarmonyOS! H 3η του έκδοση έρχεται πολύ σύντομα!

    H Huawei από τη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει πίσω της το «παρελθόν» και να τραβήξει το δικό της δρόμο, σίγουρα κλήθηκε να δημιουργήσει ένα νέο οικοσύστημα, το οποίο θα μπορούσε να την κάνει να ξεπεράσει το σκόπελο της απώλειας των Google Services. Πράγματι, με το δικό της “homemade” HarmonyOS δεν τα πήγε κι άσχημα, καθώς τo λειτουργικό σύστημα που προήλθε από τα σπλάχνα της ήδη βρίσκεται εγκατεστημένο σε περισσότερες από 120 εκατομμύρια συσκευές. H εξαιρετική αυτή επίδοση κρίνεται ως απόλυτα φυσιολογική από τη στιγμή που το HarmonyOS έχει καταφέρει να κερδίσει τους χρήστες της κινεζικής αγοράς, ενώ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι “Made in China” κατασκευαστές σκέφτονται να αφήσουν την Google και να υιοθετήσουν το λειτουργικό της Huawei.

    H Huawei βέβαια επουδενί δεν πρόκειται να σταματήσει την ανάπτυξη του HarmonyOS (κάθε άλλο μάλιστα), καθώς σύμφωνα με έναν insider στις 24 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Huawei Developer Conference πρόκειται να παρουσιάσει το HarmonyOS 3.0. Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης η κινεζική εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τους στόχους της για τη νέα έκδοση του OS της, η οποία σίγουρα θα προσθέτει μια σειρά από καινοτόμα features και χρήσιμες λειτουργίες που θα εκτιμήσουν οι Hua fans. Στόχος άλλωστε της Huawei είναι να καταφέρει να φτάσει τις 300 εκατομμύρια συσκευές που θα «φοράνε» το νέο OS, μέχρι το τέλος του έτους που διανύουμε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles