18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Huawei τρολάρει την Apple μοιράζοντας δωρεάν powerbanks στις ουρές έξω από τα Apple Stores

    Σήμερα είναι η πρώτη μέρα διάθεσης των νέων iPhone Xs και iPhone Xs Max, στο πρώτο “κύμα” αγορών που θα είναι διαθέσιμα. Όπως κάθε χρόνο, κάποιοι επέλεξαν να στηθούν σε ουρές ώστε να λάβουν πρώτοι τα νέα Apple smartphones, φέτος όμως κάποιος αποφάσισε να τους τρολάρει με τον τρόπο του.

    Η Huawei αποφάσισε να “παίξει” με την αυτονομία των νέων iPhone, την οποία δε θεωρεί ικανοποιητική, προσφέροντας …powerbanks!

    huawei-power-banks-iphone-cnet

    Η κινεζική εταιρεία μοίρασε (στην κυριολεξία) powerbanks σε fans που διανυκτέρευσαν έξω από καταστήματα της Apple στη Σιγκαπούρη, ενώ είχε επίσης ένα φορτηγό “βαμμένο” με τα χρώματά της στο Λονδίνο, προσφέροντας σταθμούς φόρτισης.

    huawei-apple-iphone-xs-launch-840x480

    Τα powerbanks που χρησιμοποιήθηκαν μάλιστα για την προσφορά ήταν χωρητικότητας 10.000mAh και είχαν πάνω τους το εξής μήνυμα:

    “Εδώ είναι ένα powerbank. Το χρειάζεστε. Χορηγία της Huawei“.

    Huawei-trolls-Apple

    H Huawei ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις νέες της ναυαρχίδες της σειράς Mate 20 τον Οκτώβριο, με τις πληροφορίες να τα θέλουν να έχουν χωρητικότητα μπαταρίας 4.200mAh. Φαίνεται λοιπόν πως αισθάνεται σίγουρη για την αυτονομία των δικών της προτάσεων, έτσι δε διστάζει να τρολάρει τους ανταγωνιστές…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles