23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η ιδανική κρυψώνα για τα “ευαίσθητα” αρχεία σας μπορεί να γίνει η… αριθμομηχανή του Android σας!

    Όλοι έχουμε βιντεάκια, εικόνες και έγγραφα στο κινητό μας, τα οποία θέλουμε να μείνουν κρυφά και να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δε θα τα δει. Το να κρύψουμε αυτά τα αρχεία σε εμφανή φάκελο μπορεί να κάνει όποιον πάρει το κινητό μας στα χέρια του ακόμη πιο περίεργο για το περιεχόμενό του.

    Ωστόσο, τώρα, χάρη σε μια εφαρμογή που ονομάζεται «Smart Hide Calculator», ουσιαστικά ένα πλήρως λειτουργικό app αριθμομηχανής, μπορείτε να κρύψετε σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ας δούμε πώς με τη βοήθεια του secnews.gr.

    smartcalculator

    Πώς να κρύψετε τα “ευαίσθητα” αρχεία σας μέσα στο app Smart Hide Calculator για Android

    Βήμα 1. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Smart Hide Calculator App από το Google Play στο Android smartphone/tablet σας.

    Βήμα 2. Έπειτα, ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητήσει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Ορίστε ένα -αρκετά δύσκολο αλλά εύκολο να τον θυμάστε- κωδικό, διότι αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε / κλειδώσετε τα ιδιωτικά κρυφά αρχεία σας.

    Βήμα 3. Αφού επιβεβαίωσετε τον κωδικό πρόσβασης, εσείς και όποιος άλλος πάρει το Android smartphone σας, θα βλέπει μόνο ένα πλήρως λειτουργικό App Αριθμομηχανής.

    Βήμα 4. Για να ξεκινήσετε την προσθήκη ιδιωτικών αρχείων σας, απλά πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και να πατήσετε στο κουμπί «=» για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο “θησαυροφυλάκιό” σας.

    Βήμα 5. Αφού έχετε πληκτρολογήσει τον κωδικό πρόσβασης και έχετε πατήσει το κουμπί ‘=’, η εφαρμογή θα σας δώσει τις επιλογές όπως «Απόκρυψη αρχείων», «Επανεμφάνιση Αρχείων,» “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης” κ.λπ.

    Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κρύψετε τα αρχεία και επιλέξτε τη μονάδα δίσκου και το φάκελο αρχείων ή μεμονωμένα βίντεο / μουσική / φωτογραφίες ή έγγραφα που θέλετε να αποκρύψετε. Πατήστε OK και όλα τα σημαντικά άκρως απόρρητα αρχεία σας είναι κρυμμένα πίσω από την μεγαλύτερη εφαρμογή στον κόσμο, την Αριθμομηχανή σας. Εάν θέλετε να εμφανίσετε τα αρχεία τότε απλά πηγαίνετε στο “θησαυροφυλάκιο” και επιλέξτε την επιλογή «Επανεμφάνιση Αρχείων».

    Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, μην ανησυχείτε, μπορεί να ξαναρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα master key πατώντας 123456789 + 987654321. Αυτό το App είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κρύψετε τα σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας στο Android smartphone σας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles