16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Info Quest Technologies ανοίγει το πρώτο Xiaomi Mi Home στην Ελλάδα

    Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, η Info Quest Technologies θα ανοίξει σύντομα το πρώτο Xiaomi Mi Home store στην Ελλάδα. Εκεί ο χρήστης θα μπορεί να βρει τα πάντα και όχι μόνο συσκευές smartphones. Αποτελεί ακόμη μια προσπάθεια της Info Quest Teechnologies, μέσω της Xiaomi να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ελληνική αγορά, γνωρίζοντας την μεγάλη αποδοχή των συσκευών της στο ελληνικό αγοραστικό κοινό. Τις πληροφορίες αυτές τις αντλούμε από το kariera.gr στο οποίο έχουν ανεβεί πρόσφατα ορισμένες αγγελίες για θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα στην αγγελία αναφέρεται μεταξύ άλλων:

    mi-home-store-75911

    Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας Xiaomi, μιας από τις ταχύτερα ανερχόμενες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο. Η Info Quest Technologies, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα, και επίσημος διανομέας Xiaomi στην Ελλάδα, ξεκινά τη λειτουργία του πρώτου Mi Home και αναζητά τους Mi Fans που θα το στελεχώσουν. Αν αγαπάς τα προϊόντα και τις τεχνολογίες Xiaomi, αν θέλεις να μεταδώσεις τις γνώσεις και το πάθος σου, αν είσαι καλός στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση πελατών και γνωρίζεις πολύ καλά αγγλικά, έλα μαζί μας.

    Μια τέτοια κίνηση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για όλους τους fan του είδους. Στο κατάστημα αυτό, που δεν έχει γνωστό σε ποιο σημείο της Αθήνας θα ανοίξει, θα μπορούν να μεταβούν οι χρήστες για να αγοράσουν το αγαπημένο τους smartphone, να λάβουν υποστήριξη για τις συσκευές τους, ενώ θα μπορούν να εξερευνήσουν και τον υπέροχο κόσμο των υπόλοιπων Xiaomi gadgets.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles