15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η JBL επιστρέφει… Start Together, JBL Forever! Έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα;

    Ο θρυλικός ήχος της JBL είναι μαζί μας σε όλες τις νέες μας αρχές, στη νέα εποχή!

    Στην νέα καμπάνια “Back to…” προτιμήσαμε να αφήσουμε την έννοια “επιστροφή στην καθημερινότητα” και να εστιάσουμε στην έννοια “νέο ξεκίνημα”.

    Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας,  ο κάθε ένας με διαφορετικές δραστηριότητες και διαφορετικά ενδιαφέροντα,  ξεκινούν νέα χόμπι, νέες συνήθειες και βάζουν νέους στόχους,  πάντοτε παρέα με τα θρυλικά gadgets της JBL!  Συναντιούνται την πρώτη ημέρα στο σχολείο,  ανακαλύπτουν νέες γωνιές στην πόλη, στήνουν αυτοσχέδια parties  στο σπίτι ή στο δρόμο, παίζουν games με τις ώρες,  μελετούν ή εξελίσσουν την καριέρα τους.

    Μαζί τους, πρωταγωνιστές είναι τα True Wireless ακουστικά Wave Series, τα headphones Tune 660NC & 760NC, τα Gaming ακουστικά Quantum 350 & Quantum TWS,   τα Bluetooth mini Speakers Go Essential και Go 3, τα αδιάβροχα Bluetooth ηχεία υψηλών επιδόσεων Charge 5, Flip 6 & Boombox 2 και το εντυπωσιακό σε μέγεθος και ποιότητα ήχου PartyBox 710.

    Κι επειδή μερικά πράγματα κρατούν για πάντα, η JBL δεν κλείνει τα αυτιά στο θρυλικό παρελθόν.

    Έτσι, στη νέα καμπάνια συνδυάστηκαν γεγονότα, παγκόσμιες ημέρες,  αλλά και εορτασμοί, φτιάχνοντας το ημερολόγιο της νέας σεζόν.  Κάθε ημέρα γίνεται μια θρυλική μέρα και το soundtrack  που τη συνοδεύει οφείλει να ακούγεται με θρυλικό ήχο, διότι από το πρωί…

    START TOGETHER… JBL FOREVER! 

    Δείτε περισσότερα εδώ:

    Website: Home | JBL (jblgreece.gr)

    Instagram: @jbl_greece

    Facebook: JBL Greece

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles